Förra månaden tvättade #Heroes of the Storm bort beta-etiketten och gick in i fullfjädrad release. Spelet har redan från början sålts in som ett mer nybörjarvänligt alternativ än konkurrenterna, men ändå har folk irriterat sig på att de har blivit matchade med och mot spelare med vitt skilda erfarenheter.

#Blizzard har nu vidtagit åtgärder i quick match-läget. När du söker matcher den vägen så kommer även totala antalet spelade matcher slängas in i beräkningen, vilket ska förhindra att nybörjare hamnar i samma spel som veteraner. Vilket i förlängningen bör leda till roligare matcher.

Systemet gäller dock inte om du köar med spelare med olika levels och spelade matcher – av naturliga skäl kan ni då bli matchade mot motstånd av alla sorter. Läs mer om det här på battle.net.

Kan störa mig på Hero League när man blir rankad med 30-50's som inte har en aning på vad de håller på med när man själv ligger på 14. Känns lite sådär, hänt också att fiende laget består av en bunt med rank 1-5 spelare :D Men förhoppningsvis blir det... 17/07 Är det någon mer som tycker att match makingen i Hero League fungerar mycket bättre nu också? Det blir jämnare matcher, och när jag jämför folks mmr på Hotslogs och deras Hero rank, så är för det mesta alla 10 spelare rätt lika. Match makingen var gansk... 17/07 Jo, ligger nåt i det, man hinner få en känsla för mekaniken om inte annat. Däremot så är det en jäkla skillnad att som någon runt lvl 32 möta någon runt lvl 40. Känns som det krävs ungefär like mycket xp att gå från 0-30 som från 30-40. 17/07 Du lär väl dig spelet och alla karaktärer du spelar med och mot för varje match du spelar. Även om du inte är expert på en karaktär så kan du överlag allting bättre än någon som inte har spelat lika många matcher. 17/07 Jag började precis spela HOS och tycker att det är lite småroligt så det är varmt välkomnande för jag är inte bra på det här spelet. 17/07 Behövs detta verkligen? Man kan ju anses som veteran efter dryga 20 matcher, inte så mycket att lära sig förutom att gröta ihop sig i en klump från start och fortsätta med det tills man vinner en avgörande teamfight vid 20 min snåret, kan dock vara bra... 17/07 Quick match = Mainstream/casual. Bra att de fixar. 17/07 Ska bli intressant att se hur det fungerar i praktiken. Har själv fördelat mina speltimmar över de flesta karaktärerna (måste ju få dem till lvl 5 för guldet!), och har därför ingen större expertis på en enskild hjälte. 17/07
Skicka en rättelse