Vad sysslar #Epic Games med egentligen? Häromdagen noterade vi en hemsida som presenterade fem hjältar från hittills okända spelet #Paragon, men inte mer än så. Under gårdagens Playstation Experience blev det ändring på den saken då utvecklarna tog bladet från munnen och avslöjade vad det handlar om.

Paragon är ett moba med action ur tredjepersonsvy. Det utvecklas till Playstation 4 och pc och ska släppas under 2016: först via early access (som kostar pengar) och sedan öppen beta till sommaren. Många unika hjältar utlovas, och "kort" som används för att modifiera deras förmågor. Spana in trailer och gameplay-klipp nedan.

Ahh smite var fan kul 10/12 Något som många inte verkar förstå som kommenterat denna nyhet är att det spelar egentligen ingen roll hur bra ett nytt MOBA är. Är man dedikerad till Dota2 eller LoL så byter man inte spel. Jag ska inte prata för LoL eftersom jag tycker (notera tycker,... 08/12 Det är ju knappast ett "problem". Det är ju precis så man vill att det ska vara som spelutvecklare/publisher. "Your target audience doesn't exist" är en rätt korkad titel (utan att ens bemöda mig läsa artikeln). LoL och DotA är väldigt populära spel men... 07/12 Samtidigt så verkar det vara en rätt skev bild av vad som är framgångsrikt och inte. Håller med om att LoL är litet som wow i den meningen att de kom i precis rätt tid för att den stora massan skulle upptäcka genren, ett bra spel på rätt tidpunkt. Men... 07/12 Blir tungt för Epic att sno till sig marknadsandelar men man vet aldrig. De kommer iaf ha det snyggaste MOBAt och för vissa kan en sådan sak vara viktig. 07/12 Bleh det finns redan för mycket mobas. 07/12 Men varför tycker du att det är en anledning för utvecklare att överge genren? Bara för att ett eller några få spel blivit enormt populära betyder ju inte att marknaden är död. Marknaden är betydligt större än den grupp som tävlar seriöst inom dota och... 07/12 Finns det något MOBA som inte är i tredje person? :P 07/12 Gillar att ena klippet heter Gameplay men så är det bara en trailer :P. 07/12 Tycker inte det sur ut som ett moba spel alls. 07/12
Skicka en rättelse