Windows-upplagan av #Operation Flashpoint: Dragon Rising har i dag uppdaterats. En ny patch, den andra i ordningen, förser #Codemasters soldatkrigare med både buggfixar och nytt innehåll.

Nya banor (fem stycken, om vi räknat rätt) samsas med ett par nya spelsätt för multiplayer och i den medföljande readme-filen redovisas buggstädning som bättre stabilitet vid onlinespelande, förbättrad hit detection, skarpare AI och mycket annat.

Om du köpt spelet på skiva hämtar du patchen här från FZ (länk nedan), den går att installera oavsett om du spelar originalet eller har patchat till förra versionen. Om du däremot köpt spelet digitalt får du vända dig till din nätbutik för att få hem rätt version av patchen.

[fi=9476]

Tack till BurnoutBjorn för detta #nyhetstips!
Enligt kontraktet mellan BIS och CM så har BIS ensamrätt att göra en uppföljare till OFP: CWC. Alltså får inte DR marknadsföras som en sådan, men det gjorde väl CM iaf. 29/01 Haha när jag kom dit dem är på visningsbilden så sprängde sig min ena gubbe med en granat, den andre dog av apcn och den 3 sprängde apcn efter att vi varit beskjutna i 1-2 minuter. Sen kom det 2 gubbar till som skjöt på oss i flera minuter och då låg... 29/01 Jag håller förstås med. Det är ingen värdig uppföljare. Om du inte menade att orginalteamet istället prånglade ut Arma-serien. På många sätt mycket bättre än Flashpoint 2 och mer likt orginalet. Dock sög stämningen i singleplayer i jämförelse med Flashp... 29/01 Nej, det var det inte. 28/01 Haha älskar att läsa alla kommentarer ang spelet. det stämmer så jävla bra. :P Phail! 28/01 Skräpspel. Sämsta spelköpet på flera år. :-( 28/01 Installerade om det här spelet ett par gånger för jag jag kunde inte fatta att det var så dåligt. Det här var ju uppföljaren till det första flashpoint, ett av de bästa singleplayerupplevelserna bland deus ex, fallout 2 etc. Om man bortser från konsolif... 28/01 haha, flopp spel :) Lessen för alla som köpte det. 27/01 Håller med, jag kom i håg all reklam för spelet man vill bara ha, snygg grafik häftiga fordon med mera, å så fixar man spelet installera det, å ska köra igång,?? vad händer jo jag trodde jag hade fått fel spel typ ett från 2003 eller nåt. efter en halvt... 27/01 hohoho. jag skrattar fortfarande åt recensionen. Detta var årets sämsta köp 2009. 27/01
Skicka en rättelse