Habil zombiepangare från skaparna av Quake Champions.

Snart är det Spelhelg(™) och det tvingar alltid fram frågan "vad ska jag lira?". Man kan ju köra gamla säkra kort man lagt tusentals timmar i eller försöka hitta något nytt och då är det ju trevligt om det inte kostar något. Såsom World War Z just nu som ingår i den senaste laddningen spel på Epic Game Store som skänks gratis mot att du har ett konto. Det största klagomålet Johan Olander hade när han recenserade World War Z var att det hade för få episoder, samtidigt som han prisade vapenkänslan och upplevelsen att se hundratals zombies välla fram mot en.

Om zombieslakt inte tilltalar dig finns det två andra spel att gratis addera till din backlogg, våldsamma Torment x Punisher samt actionäventyret Figment.

Du kan också spana in vår tipstråd för gratisspel i forumet som ständigt uppdateras.

Skicka en rättelse
Det är det. Men det är ett av många skäl till varför man borde äga en Ps4. 28/03 Fast det är väl PS exklusivt? Hade gärna köpt det på PC annars. 28/03 Det är ganska passande att de släpper det gratis nu, ca en halv månad innan exklusiviteten är över. Visst, jag gillar gratis-spel och har kört det med några kompisar i några timmar nu. Men jag känner endå att enda anledningen att de ger ut det gratis... 28/03 4 dagar played i detta, oklart om det stämmer då det inte fanns en räknare när jag började spela :) Grymt skoj när man krämar upp svårighetsnivån och måste spela taktiskt 28/03 Yepp. Ett av denna generations bästa spel helt klart. 27/03 @DrAg00nEn Fan så underskattat spel Days Gone är! Var så jävla glad att jag köpte det på en rea för inte alls länge sen. Efter alla halv kassa recensioner trodde jag att jag aldrig skulle spela det spelet. 27/03 Spelas det överhuvudtaget nu för tiden? Varje gång jag startar upp spelet och letar efter session i valfri genre så är det helt folktomt, och jag har vad jag vet inga nätverksproblem 27/03 Har spelat en hel del av det här, och måste säga att det är väldigt roligt :) En bra Left 4 Dead ersättare i längtan efter något nytt. 27/03 Går att spela själv men då får du AI som inte är så värst smarta. Helt klart roligare att spela med andra Fast några random jag spelat men känns som de aldrig spelat ett spel i hela sitt liv och där skulle AI varit bättre :) Men vid högra svårighetsgrad... 27/03 Går det lika bra att spela det helt själv eller är det att föredra co-op med en eller fler andra? 27/03