Med uppskruvad pc-grafik.

Eftersom den riktiga Formel 1-säsongen ställts in tills vidare får Codemasters F1-serie kliva in som vikarie. Den 10 juli släpps F1 2020, och det innehåller bland annat split screen och ett management-läge.

Vi har fått tag på en tidig version, och ovan ser du hur pc-versionen ser ut med grafikreglagen på Ultra i upplösningen 2 560 x 1 440.

Skicka en rättelse
Bort med KERS-management då... Artificiella minispel man tvingas trixa med samtidigt som man ska sätta hotlap, bra jobbat i år igen. 13/05 Monza är banan i videon. 13/05 F1 är bara körkänsla. Jag fokuserar på broms markörer och vart jag ska placera bilen i nästa kurva. Så hur resten ser ut grafiskt har jag ingen aning om, det susar bara förbi i periferin. Nästa FZ video vill jag se monaco med full sim settings, utan rac... 13/05 Största nyheten för 2020 är att du får skapa ett helt eget team och bygga upp det från grunden. 13/05 Allt ser typ ut som i 2019 fast jag kan se nya träd nu, men ingen större skillnad. Jag gissar att F1 2021 kommer med Ray Tracing efter PS5 och Xbox Series X lanserats. Hoppas FZ gör en recension även om det är få nyheter i årets upplaga. 13/05 Hujj... Atmosfären verkar vara så himla tråkig. Bara livlöst pga ljuset och 2D fasoner till träd, där kronan vrider på sig medan man svänger och så. Äh, det är väl ett spel där alla kan spela. Med nästan vilken rig som helst. 13/05 Jag undrar hur man löst det visuella kring en bana som den i Hanoi då det är en stadsbana som aldrig byggts upp och körts på (skulle ha körts på för en månad sedan)? 13/05 Som sagt: det är en ofärdig version, gissningsvis kommer snyggare grafik i det färdiga spelet. Allt annat vore mycket märkligt. 13/05 Codemasters kör på samma upplägg som EA med sportspelen. Nytt spel varje år, man kan inte förvänta sig så stora förändringar. 13/05 Ser 5+ år gammalt ut EDIT: Nä, 5 år räcker verkligen inte... 13/05