I ett något ursäktande inlägg på #Codemasters forum står det klart att de är färdiga med #Operation Flashpoint: Dragon Rising och inga fler uppdateringar eller extra innehåll kommer att släppas. Spelet släpptes i början av oktober och hann därför bli blott fyra månader innan stödet från utvecklaren försvann.

Vi ber om ursäkt om Dragon Rising och dess två hittills släppta DLC har fått dig att vilja ha mer, men större delen av utvecklingsgänget är redan i full färd med att planera framtiden för modern strid.

Tack till Bush, edwca300 för detta #nyhetstips!
Hur menar du nu? Som flopp var det ju faktiskt precis "hur stort som helst". 18/02 Synd på ett så snyggt spel med en härlig känsla , men att släppa ett sådant spel som detta utan cd key och framför allt inga dedikerade servrar för PC är under all kritik. Detta hade kunnat bli hur stort som helst. 17/02 Vad var det jag sa... även direkt till "consolemasters" själva. De har väl sett att det saknas spelare och det är inte så konstigt med tanke på hur dåligt detta spel är. Decenniets största flopp. 17/02 Alla som köpte spelet på cd kan få vart ända öre tillbaka! Notera att på baksidan av fodralet står det liknande - For optimum performance online dedicated host is recommended. BULLSHIT! Jag kontaktade webhallen, skickade tillbaka spelet och fick pengarn... 17/02 Vad är det för jävla utvecklare? De som köpt det borde få pengarna tillbaka. Helt otroligt. 17/02 Köpte det , var absolut det sämsta jag köpt 2009 efter MW2. 17/02 Codemasters har gått utfår så länge att de nu är ett stående skämt. Tur att man inte köpte skiten utan spenderade pengarna bättre, på Arma 2. 17/02 Tur att man inte gick i fällan och köpte detta spelet, var nära på dock! 17/02 köpte det, körde en dag. Nu vill man ha pengarna tillbaka. :,( 17/02 skandal. fan va besviken ja blev på dehär spelet. o alla jävla filmer där de säger att det ena efter det andra är helt fucken awesome var ju totalt jävla bull. Ljuden till exempel fan aldrig hört så plastiga skottljud, tycker de e värdelöst när en mod... 17/02
Skicka en rättelse