#Microsoft meddelar glatt och stolt att deras nya kontroll Kinect globalt sålde i 2,5 miljoner exemplar på bara 25 dagar. Detta efter att de tidigare meddelat att de under de tio första dagarna efter USA-släppet sålde en miljon rörelseleksaker. Anledningen till att det lyckades förklaras av Major Nelson med att det är tack vare Thanksgiving-rean (Black Friday i synnerhet) i samband med helgens festligheter. Don Mattrick på Microsoft menar ännu gladare på att det sannerligen verkar som om deras mål på 5 miljoner sålda i år kommer gå enligt planerna.

Siffror är väl alltid trevligt, på sitt egna lilla sätt. Vi är däremot rätt kritiska mot kontrollens tidiga spelutbud, och för ungefär två veckor sedan provade vi på en ny Kinect-trio. Fredrik blev inte för taggad, skulle man kunna säga. Frågan är väl då när de "bra" spelen kommer.

På med foliehatten! 01/12 Säger bara detta: Stackars de som har Kinect och inte vet om att Microsoft spionerar på dem 24/7 genom mikrofonen och webbkameran. Länk: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article8130444.ab 30/11 Jag såg oxå det och Wii hade 0 fördröjning medan PS3 och Kinect hade 0.3 och 0.6 sek fördröjning! 30/11 Visst är det trist när det gäller vissa spel typ FPS... men sånt här är ju till för konsolmarknaden... köra såna här spel och typ guitar hero och liknande på PC skulle ju bara vara värdelöst... jag är inte trött på konsol-fanboys... jag är trött på de... 30/11 Jag äger move och är väldigt nöjd. Har testat kinect och kan se charmen i det hela, men jag delar dock inte samma åsikt som testet som gjordes på Svtplus. I min mening är move bättre för precision än kinect, move kan dessutom göras mer precis om playsta... 30/11 Det som är tragiskt är att spelvärlden fokuserar mer och mer på konsol-världen istället för PC. PC är så grymt mycket bättre än både PS3 och Xbox360 och man mår bara illa av alla konsol-fanboys. 30/11 Skönt att få alla Move-fanboys på plats. Folk sa att detta skulle floppa, nejnej! 3D och Harcore är inte framtiden. Kolla på Minecraft och Wow... 30/11 Tycker inte det låter så konstigt, alla gillar ju inte såkallade hardcore spel, det är ju många som helst föredrar såkallade seriösa spel som Call of duty och sånt, och dom har ju oftast nån tjej eller kille eller familjemedlem som gärna vill spela ocks... 30/11 Faktum är att det spelet som har en viss fördröjning är ju spelet som hänger med kinect, och det är ju inget direkt lysande drag av MS. Men för min del så är det inte direkt störande, eftersom medföljande spelet inte är nåt direkt avancerat spel där sup... 30/11 Det är inte brist på bra spel utan snarare på olika typer av bra spel. Ingen frisk människa som gillar dansspel kan klaga på Dance central. Problemet med fördröjningen ligger inte endas i kinect utan också i folks tv-apparater. Det hela handlar om att... 30/11
Skicka en rättelse