#2K Games har lagt upp en artikel och en podcast på sin sajt The Cult of Rapture där de berättar om det nya spelläget Survivor Mode som är exklusivt för Playstation 3-versionen av #Bioshock.

Xbox 360- och PC-versionerna fick en del kritik när de släpptes för att de var för lätta, en kritik som 2K nu verkar ha tagit till sig. Nyheterna i Survivor Mode är bland annat att fienderna tål mer och gör mer skada men dessutom att återupplvning i Vita-Chambers numera medför en förlust av EVE-kraft. För den äkta hardcorespelaren finns dessutom möjligheten att stänga av återupplivningsmöjligheterna en gång för alla.

Kommer ett helt nytt koncept: "Challenge rooms", där man måste lösa "puzzel" för att rädda Little Sisters and so on. :) Bland annat en bana som skulle varit med från början, en tivolibana. :heart: 07/08 Att spela utan vita-chambers var väl inte speciellt svårt. Sen att de ökar fiendens tålighet spelar inte så stor roll då man blir väldigt över-stark mot slutet. 06/08 Lade på något extra hardcore till mitt på PC. Sköt alla skott som fanns att tillgå på första "big daddy" han hade 3/4 delar kvar av livet :/ Hoppas det inte blir så knivigt till ps3! 06/08 Tror inte det skulle vara det enda. Det skulle också vara en extra bana (kanske the zoo som dom pratat om) och dlc materialet som finns till pc och 360. Men det inte inte någon större skillnad direkt. 06/08 Spelar ju ingen roll hur många exempel jag tagit för det är ju fortfarande nästan samma grej:p 06/08 En uppdatering till 360-versionen släpptes ju där man kunde stänga av vita-kamrarna. Låter annars som bara ett ännu svårare läge vad gäller fiendeskada än de som redan fanns. Visst, kan nog vara kul, men ett läge där man t. ex. inte får spara spelet hur... 06/08 Lite mer än så har de allt ordnat: "You're more vulnerable, enemies are tougher, every resource is more precious." :) 06/08 Gött. Det ska göra ont att spela spel. 06/08 Löjligt, hade ju varit roligare med en smartare AI istället för att skotten ska göra mindre skada. Annars känns det meningslöst imo:P 06/08 Man kan stänga av Vita-Chambers på PC och 360 med. Ordnades med 1.1 patchen. :) Sen har en klurig person editerat ini-filen för skada m.m så det går att få det kämpigt på PC redan nu, så för intresserade kolla 2k-forumet. Men visst, ser fram emot PS3-ve... 06/08
Skicka en rättelse