Med ungefär ett halvår kvar innan #The Sims 3 släpps har vi fått tag på en omfattande film som förklarar vad spelet går ut på. Den fem och en halv minut långa filmen går igenom olika moment i spelet, till exempel hur du skapar dina egna karaktärer och hur utvecklarna får till animationerna. Alltsammans kommenteras av utvecklarna.

Sedan debuten med #The Sims i februari år 2000 har serien - två fullversioner, en flock expansioner och diverse kringspel - sålts i mer än 100 miljoner exemplar. Det gör serien till den mest framgångsrika någonsin i datorsammanhang. Den ställningen lär knappast försvagas när The Sims 3 dyker upp.

[v=3011]

Jag är en av många som gillar Sims serien fast jag varken är tjej eller ett barn, jag är ingen fantast som köper alla expansioner, men det e jag inte till något annat spel heller för den delen. Jag har ett väldigt brett spelintresse, dvs gillar många... 13/09 Jag tröttnade på spelet när man var tvungen att ta ut soporna....Jobbigt ju. 11/09 Fan orka, syrran blir väl glad 11/09 det är mer av ett familjespel mer känns det som, inget för gamers. 11/09 Inget direkt spännande som lockar om man inte gillar serien redan känns det som. 11/09 Det borde ju hända mer grafiskt. Ungefär lika mycket som från 1:an till 2:an (och det var en ganska stor skillnad). Visserligen är väl inte spelet ens i Alpha än. 11/09 Till vilken nytta springer man runt och skjuter människor i andra spel? Det kallas underhållning. Jag är en av dem som tycker om The Sims, även om det bara varar i någon dag. Det är problemet med spelen. Man tröttnar på dem för snabbt men när en ny expa... 11/09 Fattade inte riktigt vad som e så revolutionerande med Sims 3, knalla runt i området till vilken nytta? Klarnar väl ju närmare release de blir kanske...gillar sims 2 och sims 1 iaf, o spelet når fan alla sorters målgrupper, från 10 åringar till 60 åring... 11/09 Det är ju ingen som tvingar dem till att köpa spelen så... och har man inte vett nog i skallen så att man som konsument kan ta reda på om det man köper är värt pengarna eller inte... ja då får man väl skylla sig själv för tusan. :P 10/09 Here we go again... 10/09
Skicka en rättelse