#Bohemia Interactive har snickrat ihop ett högupplöst filmklipp från #ArmA, uppföljaren till den snart två år gamla krigssimulatorn #Armed Assault. Filmen är nära fem minuter lång och innehåller en mängd ingame-scener. Med andra ord - högupplöst krigsromantik för dig som snöat in på det där med realism.

[v=3433]
ArmA 2 dyker upp i butik någon gång nästa år. Utvecklingen sköts som sagt av Bohemia, som gjorde sig ett namn för sju år sedan med det kraftigt hyllade #Operation Flashpoint. En uppföljare till det är också på gång, men där sköts utvecklingen av #Codemasters.

Tack till atiko, anon16540 för detta #nyhetstips!
Nej, men AIn är så pass avancerad att när den väl används så kräver den en egen kärna. 01/12 AI, det är väl inte ett "endast coop" spel? 01/12 Jopp. Minimumkrav är dual core, eftersom AIn är förlagd till en processorkärna och resten av spelet till den andra. 01/12 Om man har en CPU men endast en kärna kommer man antagligen inte kunna köra spelet alls. Bäst blir det om man har Quad core eller mer med 3GHz+. 01/12 Du får det att låta som att det vore ett problem att uppnå prestandatröskeln dual core. Har man inte redan en processor med minst dubbla kärnor i dagens läge (och framförallt nästa år) så ligger man onekligen i spelvärldens bakvatten och akterseglar med... 01/12 Du kommer älska detta. 30/11 Wow, detta såg fan nästan fotorealistiskt ut från first person view på marken! Jag har inte köpt ett spel på många år, men detta skall jag hålla koll på. Jag är redan en inbiten realismspelare på Americas Army, och står inte ut med run n´gun spel som... 30/11 Kan folk som klagar på för mycket realism, långsamt etc. hålla sig till sina respektive dampspelstrådar istället? Låt soldatsimmen få vara soldatsim, det finns inte precis tusentals av dem vilket däremot är fallet med railshooters... Ungarna gör ju inte... 30/11 Kommer bli dötrist och långsamt. 30/11 Hittade en filmsnutt på youtube där lead designern pratar lite om spelet, äldre än filmen nyheten handlar om, men intressant ändå. ArmA II - Official Trailer (http://au.youtube.com/watch?v=eAK6q7YvtLw) 29/11
Skicka en rättelse