Milsim-genrens senaste tillskott börjar bli färdigt.

Uppföljaren till 2009 års #Operation Flashpoint: Dragon Rising är snart här. Det meddelar #Codemasters i dag, som i ett pressmeddelande förklarar att #Red River släpps i europeiska butiker den 21 april.

Det nya spelet, det andra sedan #Bohemia Interactive lämnade över stafettpinnen, utspelar sig i Tajikistan. Där möter amerikanska marinkårssoldater den kinesiska armén och en konflikt är oundviklig. Intressant är att den kommande pangaren inte innehåller något sedvanligt multiplayer-läge, utan är från grunden byggd kring en historieberättande co-op-kampanj för upp till fyra spelare.

Jo, att det sög riktigt fruktansvärt stod skrivet mellan raderna där. Sannolikheten att Red River också kommer vara massa ytligt och dessutom dåligt utfört actiontjafs som inte har ett jota att göra med vad Operation Flashpoint egentligen går ut på är... 20/02 Jag rör inte krigsspel from codemaster igen, jag glömmer inte bort deras förra katastrof spel. Jag väntar på BF3 istället. Det var inte det som var problemet, spelet sög helt enkelt, även som actionarcade spel så sög den. Och om jag ska vara helt ärlig,... 18/02 Detta utgör ett rent faktafel. Codemasters har visat att man inte har minsta avsikt att göra spelet till något som kan komma i närheten av att kvalificera sig till att vara en militärsimulator. Detta gjordes också mycket tydligt med det simpla arkadacti... 18/02 Haha, seriöst? 18/02 Hoppas personen man är inte även denna gång lider av: http://sv.wikipedia.org/wiki/Akondroplasi Som soldat i Dragon Rising fick man fan titta uppåt för att se Danny DeVito i ögonen... 18/02 Hoppas ingen lägger sina slantar på skräpet. Alla konsol portar är också auto-fail. Man kan inte göra stridssimulatorer för konsoler. OPF varumärket är också trashat för evigt av Codemasters. Leve 1:an och RIP. 18/02 Dragon Rising handlade aldrig om kampanjen egentligen, enligt mig handlade det om editorn. Jag har gjort några uppdrag i editorn och jag säger det, man kan få till vilket strids scenario som helst! I ett av mina uppdrag som jag bara lekt lite med så sto... 18/02 tack Tommy_h. nu fattar jag vad det handlar om... 18/02 Bohemia Interactive lämnade aldrig över stafettpinnen, Codemaster ägde varumärket "Operation Flashpoint" så när Codemaster kicka ut Bohemia Interactive så behöll helt enkelt Codemaster varumärket "Operation Flashpoint", stor skillnad. Bohemia Interactiv... 18/02 *argt inlägg om Dragon Rising och Red River* Seriöst! 18/02
Skicka en rättelse