E3 är slut för den här gången och vi tar farväl genom att sammanfatta evenemanget. Vi har redan hunnit lista de 10 bästa nyheterna och senare idag listar vi de 10 bästa filmklippen. Nu har turen kommit till den kanske största höjdpunkten – presskonferenserna, där de största av dem alla (förutom #Activision) kliver upp på scenen och ger oss rykande färska trailers och utannonserar spännande spel. Men vem hade egentligen mest att komma mer det här året? Spana in konferenserna i efterhand här nedanför, läs sammanfattningarna och rösta på din favorit.

Microsoft
Först ut var Microsoft, och med Phil Spencer som ny chef har mantrat "games, games, games!" hamrats in i våra medvetanden. Och man kan lugnt säga att de levererade på det löftet. Säljfraser som "the cloud" och "the new water cooler" var som bortblåsta och det var just spelen som stod i fokus. På den formatexklusiva fronten var det främst #Halo: The Master Chief Collection, #Fable Legends, #Sunset Overdrive och #Crackdown 3 som stal rampljuset.

Electronic Arts
#Battlefield Hardline var den stora snackisen då EA i en pr-mässig snilleblixt beslutade att lansera betan mitt under konferensen. Teasern för ett kommande Mass Effect 4 drog också hem en hel del hype, likaså klippet från det efterlängtade #Mirror's Edge 2. Andra spel som visades upp var #The Sims 4, #EA Sports UFC, #NHL 15. (Och Madden.)