För två veckor sedan retade #Infinity Ward oss med en blott 18 sekunder lång film från #Modern Warfare 2, ett klipp som sedan dess har varit ett av de mest sedda i vårt filmarkiv. Inatt släpptes en ny rulle som kommer att bli minst lika populär.

Under två minuter serveras vi action från ett gäng olika platser, från snöiga Sibirien till varma Rio de Janeiro, allt medan en berättarröst går igenom storyn. Smaskens? Till sista sekunden.

[video=3127]

Du kan inte ha alla hemma ....hjärnan behöver syre ...ANDAS !!! Ser ut att bli en fullträff ...ett måste ha spel :) 29/05 Vill haaaa 27/05 Ser RIKTIGT bra ut! 26/05 Det passar väldigt många i alla fall, så om du inte gillar det är du i en liten minoritet. Självklart har var och en egen smak, men med tanke på hur populärt COD4: Modern Warfare är så gillar de allra flesta spelet och kommer säkert att gilla uppföljare... 26/05 Fina filmer som vanligt till MW spelen. Nästan lite synd att spelen är så ofantligt tråkiga. Knappast någon spelkänsla, krävs knappt "skills" för att vara bra(skotten går fan spikrakt, GUD VAD SVÅRT!!), oändligt spawnande av NPCs i kampanjen(WaWs enda... 26/05 De har sagt tidigare att de droppar Call of Duty namnet och splittar upp Modern Warfare till sin egen serie. Fast vet inte om de vågar helt och hållet med tanke på att en del verkar känna till spelet som COD4 och inte Modern Warfare. Men filmerna och... 26/05 Jag tror inte världens alla tortyrexperter bryr sig så mycket om huruvida MW2 tar ställning eller ej. Känns som att de redan bestämt sig att tortyr är deras grej. Sorry RazorShard. 26/05 No co-op in story mode <-- piss. 26/05 Vad hände med Call of Duty??? 25/05 Some of these details that were leaked: * No co-op in story mode, but separate missions reminiscent of CoD4’s Mile High Club include cooperative multiplayer. * In the wintery bits of the game, snowmobiles will be used to escape attack, but it’s uncl... 25/05
Skicka en rättelse