Nintendos Eiji Aonuma menar att om fansen visar liknande tycke för Majora's Mask som för Ocarina of Time kommer nyversion dyka upp.

#The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D var en helt magisk nyutgåva, och det andra Nintendo 64-liret #The Legend of Zelda: Majora's Mask kanske skulle kunna skapa liknande magi – om spelets fans visar framfötterna.

– Det har gått 13 år sedan Ocarina of Time ursprungligen släpptes och en av de viktigaste anledningarna till att nyversionen blev till var att känslorna flödade från människor som sa att de ville ha en nyversion, säger Eiji Aonuma till Nintendo Power.

– Jag tror verkligen att om det var ett liknande känsloflöde och behov hos fansen för en Majora's Mask-nyutgåva, skulle det verkligen inte vara omöjligt.

Aonuma tänker sig även att Majora's Mask kan fungera väldigt bra i portabelt format eftersom spelet använder sig av reellt tidsflöde som spelfunktion. Därutöver funderar han kring att om de nu kan skapa konsolupplevelser på bärbara konsoler, hur ska då Nintendo göra för att få konsolupplevelserna ännu bättre.

Vad tänker du?

Skicka en rättelse