Om du spelar på icke-officiella Battlefield 3-servrar riskerar du att få ditt Origin-konto (och alla dina spel) avstängt, varnar Dice.

#Battlefield 3-utvecklaren med alias Bazajaytee förklarar att alla som lirar Battlefield 3-betan på icke-officiella servrar riskerar att få sitt Origin-konto avstängt. Detta innebär, förutom en jävla massa strul, också att alla EA-lir du eventuellt har på kontot också blir otillgängliga.

– Att spela på de här servrarna kan göra att ditt konto äventyras, statistik ändras eller andra uppdykande problem vilket kan leda till att ditt konto stängs av av EA, skriver "Bazajaytee".

De officiella betaservrarna körs på Operation Metro-kartan, 32 spelare och i spelläget Rush. Se upp för avvikarna alltså, om du inte lever ditt liv on the wild side.

Men om någon kör en icke tillåten server med rätt kriterier för att klassificeras som tillåten? Typ; 32 spelare, Metro-banan etc. Jäkligt trist om man tutar in på en "piratserver" som verkar vara legit, sedan ryker ens konto pga att man inte följt EULA... 05/10 hmmm så dom kan stänga ner origin konton inklusive andra spel du äger där för att du spelar på en betaserver som finns pga en bugg i deras eget system? GO GO EA... vägra EA spel, 04/10 Jag tror inte infon dom får är helt ointressant, ja det är en gammal version, det måste det vara med tanke på att spelet kommer inom en månad, men nej helt ointressant är det inte. Och ja Metro är utan tvekan för att få CoD fans att överväga BF 3, som... 04/10 Lol, vadå betatest? Versionen du lirar är 6 månader gammal, infon dom får från den här testen är helt ointressant. BF3 "betan" är bara en prgrej, får att hålla spelare intresserade. Samma sak med Metrobanan, den är med för att lura till sig CODspelare. 04/10 väääänta nu lite här... dom går alltså ut och meddelar att det finns hackade servers ute i deras egna server browser. Istället för att stänga ner dessa, eller alternativt ta bort dem från deras officiella server browser så hotar man folk att hamnar ni... 04/10 Finns det en sådan och du joinar den så kan du räkna med ban. 04/10 Antar att denna ger dig ban då med tyvärr. Det ligger uppe en Caspian Border server just nu dock inte ifrån EA. http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/31740775-e6c8-4d08-89bb-8ae15a8b3fb4/IGROMIR-EVENT/ 04/10 Skönt att man har ett nytt konto bara just flr bf3 betan så man slipper bry sig. Undrar om det finns nån trainer server där man kan få alla vapen? 04/10 ea i sitt esse. Blir knappast mer motiverad till att spela bf3 och köra med origin när man läser detta. 04/10 Varför styr dom inte upp sådana saker i server-browsern då undrar vän av ordning? Är det problem med PC-version bara , eller för konsoller också? 04/10
Skicka en rättelse