Kristoffer Touborg är lead designer hos #CCP och har jobbat hos företaget i fem år. En lagom lång tid tycker han och letar sig nu vidare mot nya utmaningar – som han hittat hos #Riot Games.

– Det har varit fem fantastiska år då jag jobbat för ett företag jag älskar, med ett spel jag älskar. Det är inte alla som får den möjligheten, men jag fick det och kommer alltid vara tacksam för att CCP lät mig jobba på en plats där jag alltid vaknade upp på morgonen och såg fram emot att gå till jobbet, meddelar Touborg på Facebook.

Anledningen till bytet av arbetsgivare ska, förutom miljöombytet i sig, handla om att Touborg numera är väldigt intresserad av #League of Legends och dess tävlingsinriktade aspekter. Nu återstår det att se vad han kan åstadkomma på sitt nya jobb när han flyttar från Island till Irland, där Riot har sitt europeiska huvudkontor.

Så det du menar är att för att du får högre chans att göra nått per gång du misslykas med det har inget med tur att göra? Så om man kör ett test i dota när båda spelarna kör King Leoric vid lvl 1 där båda har en nivå i Vampiric Aura samt endast 1 item... 10/09 Så jobbet är sämre - trots att han säkert får mer betalt, ett ombyte, och säkert någon annan bra förmån - för att spelet är sämre? Ja, så måste det ju vara! Stackarn! 09/09 Snacka om att byta ner sig rejält :S 09/09 Jag stavar som en kossa, dyslexi hehe är väl medveten om det. Ibland blir det mer fel än andra gånger ibland blir det faktist läsbart :D 08/09 Kan inte göra annat än att hålla med dig till 100%! :) Sen stavas det Jämföra :D 08/09 När du menar chans snackar du om ytters få sådana och dom användes knappt under ti3 exempelvis. du överskatta dessa, du har crit och bash items och passiva på heroes, sedan har du backtrack evasion och orge magi multicast och od, om du kastar spell nära... 08/09 Förstår inte alls hur detta skulle vara ett svar på det jag skrev. Gillar skelv inte LoL och spelar mäst HoN skelv men att säga att DoTA är mer e-Sports anpassat en LoL pga att det har mer mecanics är ju en lögn. DoTA har många skills som består av "cha... 08/09 What...? Så otroligt dålig kommentar. Det vill inte jag heller och då är det bra du vet det inte startade hos mig ;) Tänkte inte skriva det och jag håller med. Även om det finns chans för en massa hat mot cod i en sådan nyhet så läser jag ändå nyheten... 08/09 Inte CCP Soundwave :( 08/09 Hahahahahahaha! när folk på denna sidan sitter och säger lol kräver mer skicklighet än dota då är det ju bevis på något är fel. Jag tycker båda är roliga, har spelat båda, och spelat dota sedan 8 år tillbaka ungefär började med strife. Skillfaktorn är... 08/09
Skicka en rättelse