Det råder Playstation 4-feber runt om i världen, inte ens här i kalla norden har vi sluppit undan. @Mattias Frost skrev därför en sammanfattande artikel om konsolen. Nu har vi fått reda på hur många exemplar som såldes under de 24 första timmarna.

#Sony meddelade igår att de hade sålt fler än en miljon konsoler under de första timmarna i USA och Kanada. Detta är naturligtvis rätt fantastiska siffror och Andrew House som är chef över #Sony Computer Entertainment, hade följande att säga.

– Vi är extremt tacksamma över Playstation-fansens passion och tackar dem för deras fortsatta stöd.

Playstation 4 är med denna starka inledningen den snabbast säljande konsolen den här generationen, men så är det bara Wii U som släppts. #Nintendos konsol sålde 400 000 exemplar under den första veckan för ett år sedan. Hur det kommer att se ut när #Sony släppt sin best i Europa, det får vi reda på efter den 29 november.

whaat ? Min post var inte riktat mot dig. Utan mot innehållet i artikeln :P Men ja du GT6 ja.. det lär ta sin tid kanske och jag gjorde bort mig på 5an och köpte det på release vilket var ett rejält nedköp då det spelet kändes halvfärdigt. Bilfysiken... 19/11 tydligen hade jag fel. Det släpps inte till PS4 utan till PS3 6 december och en portning till PS4 diskuteras av skaparna. Det verkar som att man inte heller kan vara säker på att gran turismo 6 ens kommer till PS4 utan bara till PS3 enligt spelskaparna.... 19/11 jahopp, intressant. 19/11 Du kan vänta tills Gran Turismo 6 släpps och det blir någon gång under första kvartalet nästa år eller nu i december om det inte blir några förseningar. 19/11 krashar bf4? :) 19/11 Du vet inte vad en PC är va? PS4 är en konsol... iallafall om man ska följa definitionerna. 18/11 Det är både bra och dåligt med att många bra titlar som GTA V, AC4 black flag, BF4 och Ghosts redan har kommit ut på de gamla konsolerna vilket gör att känslan för att t.ex. köpa en PS4 på release dagen inte känns lika motiverat. De flesta har redan köp... 18/11 SOM XBOX360 SPELARE SÄGER JAG GRATTIS SONY:up: 18/11 Och jag svarade varför jag inte anser det vara "fruktansvärt onödigt" att plocka upp en vid release? Och vart skriver jag att grafiken blir bättre på större bild? Jag ser fram emot att njuta av PS4:ans grafik på min led då PS3 är duktigt trött vid det... 18/11 Lite svårt att inte jämföra med en Pc när det är just en Pc!?! Visserligen en väldigt begränsad sådan men ändå en Pc... 18/11
Skicka en rättelse