35 miljoner köpte Mario Kart 7. Tänker du hjälpa Nintendo att göra uppföljaren till en succé?

I dag släpps #Mario Kart 8, spelet som kanske har störst chans att sparka fart på Wii U-försäljningen. #Nintendo behöver få fart på Wii U-försäljningen, och med tanke på att #Mario Kart Wii sålts i hysteriska 35 miljoner exemplar vilar ett tungt ansvar på den nya partyracern.

Kritikerna har gett genomgående höga betyg, och nu är frågan om seriens historia och de varma mottagandet är nog för att du kan tänka dig att köpa ett exemplar? Och om det lockar så starkt att du kan tänka dig att köpa en Wii U? Eller – kör du hellre kart i #Arma III?

Har lirat igenom en omgång olika Grand Prix och är brutalt nöjd med spelet. Känslan är intakt och de nya elementen introducerar nya moment utan att ta kål på Mario Kart-känslan. Härligt att lira med både gamepad och Rem/Nun. Vid lokal multiplayer och... 01/06 <sarcasm> Nintendo är lika nyskapande som alltid. Vilken fantastisk spelstudio. </sarcasm> 31/05 Kan också tillägga att jag testat singleplayer, multiplayer lokalt samt onlinespel med andra i Europa... sjukt kul och man blir lika förbannad som förr när man gång på gång blir "mördad" av motståndarna med skal och annat. Finns lite kul extra saker som... 31/05 Köpte det idag via Nintendo online shoppen och laddade ner det. Blev mycket nöjd :) Lite dyrt, men värt det :) 31/05 Har haft världens Mario Kart 8 kväll med vänner och familj och kan säga att det har varit en otroligt kul kväll! =D 30/05 Har nu spelat MK8 ca:10tim. Jag skulle vilja att alla som inte har en Wii-U skulle få prova detta, för det är nog det bästa "mest" underhållande bilspel när man är några stycken.. Online läget fungerar också alldeles utmärkt. 30/05 Har suttit och lirat i flera timmar nu och kan bara säga att jag är hur nöjd som helst med mitt köp. Levde upp till mina förväntningar som varit skyhöga och kommer definitivt ge mig många underbara speltimmar i framtiden. 30/05 Är så avis på folk som har fått hem sina ex idag :( 30/05 Fan jag får felkod 118-0516 hela tiden när jag söker spelare online :/ agar bara kommit in på en match och hittar inget om felet när jag söker. 30/05 Köpt! Ikväll blir det åka av! :D 30/05
Skicka en rättelse