Vi har koder för både pc och Playstation 4 till det pågående betatestet.

Att #Battlefield Hardline skulle avtäckas på #Electronic Arts presskonferens i måndags kväll var det nog få som tvivlade på men de överraskade de flesta genom att dra igång betatestet i samma ögonblick. Har du ännu inte fått någon kod till #Visceral Games tjuv- och polisaction har vi räddningen - inbjudningar till såväl pc- som Playstation 4-versionen.
Notera att supportrar har en extra chans att norpa åt sig de åtråvärda koderna - ta en titt i Supporterlaungen för mer information.

Håller med, vilket gör att matcherna blir rätt korta. På Heist där jag arm:ar en bomb och lämnar båda bytena inom 3-4 minuter känns duktigt gjort av mig men blir spelmässigt väldigt tråkigt.. När man ska lämna på B kan man istället åka upp i huset bredv... 17/06 ingen verkar lägga tid nog för att lära sig spellägena. det är faktiskt ganska jäkla skoj, det motiverar konstant action bra. och det är riktigt gott om fet action också. har lirat 20 timmar nu lr så och är fort rätt nöjd. skulle dock ändå aldrig ge öve... 17/06 Besvikelsen var stor. Jag kommer aldrig köpa detta spelet för fullpris! Och när det väl reas ut så är det inte längre aktuellt... 15/06 för mig tog det några dagar att få spelet, så fick det idag. men har spelat det hela dagen :) kul som fan, men Inte värt några 500kr lr uppåt inte. tydligt en ren mod till bf4. 15/06 Om ni går in på Origin nu så kommer det up en liten popup som frågar om ni vill signa upp för betan. Singade upp ännu en gång så hade jag betan direkt på mailen :-) 14/06 Kul idé men synd att de sparat så mycket från krigstemat. Det blir ju bara löjligt med RPG:s mot polisen. 12/06 Synd att det inte var för PC :/ men schysst att dela med dig! 12/06 Jag har två Ps4 nycklar över 12/06 Betatesta? Har spelet redan släppts alltså? 12/06 Kul att man får meddelande att man kommit in men ändå inte för det.. Tack EA. Någon som har en extra key så man kan få spela med sina kompisar som signade up efter mig men ändå fick nycklar? 12/06
Skicka en rättelse