PC-spelare med fäbläss för AMD kan glädjas åt att grafikgränssnittet Mantle kommer få utökat stöd via de stekheta #EA-titlarna #Battlefield Hardline och #Dragon Age: Inquisition. Detta tack vare att båda spelen har en puttrande Frostbite 3-motor under huven.

AMD Mantle är en teknik som höjer prestandan i spel så att de fungerar bättre och flyter snabbare. Läs vår artikel om tekniken för att lära dig mer. Battlefield Hardline och Dragon Age: Inquisition släpps framåt hösten. De senaste E3-filmerna från de spelen ser du nedanför. Missa inte heller vår färska förhandstitt av Battlefield Hardline.

Jaha... Inget mail får man, men tydligen har jag haft tillgång till betan i två dagar nu... LOL. 13/06 Ser ju ut som rena skräpet. Reskinnat BF4? Nej tack 11/06 Ni som är drabbad kan trösta er med att spelet är sämst. Spelade i 2 timmar och gick sen tillbaka till BF4, BF4 kändes en hel del både snyggare och tajtare. 11/06 Det kan ju även ha fått namnet eftersom att det är ett Battlefield-spel. Det är BF4 med andra skinns. Istället för att det är en DLC till BF4 så släpper de Hardline som ett eget spel. Edit: Det där om att det är en annan studio som utvecklar spelet komm... 11/06 Utvecklarna kanske inte vill att detta ska vara som traditionella BF, då är det smart att stänga ute core-spelarna. Att Hardline fick namnet Battlefield i slutändan var väll endast för att kunna utnyttja namnet för att sälja fler kopior? Rätta mig om... 11/06 Kunde inte bry mig mindre. Frågan är mer om spelet får stöd för färg. 11/06 Det tar bara lite tid att få ut till alla! Märkte ingen skillnad när jag slog på Mantle Det är bra flyt på den lilla banan jag spelade på häromdagen Reward systemet är bättre än på BF3/BF4. Eftersom man kan spendera xp/pengar på det man vill ha. 11/06 I detta fall tycker jag det, om man lagt 1000kr på ett spel i serien (eller 2000 om körde med bf3 och bf4 på release) så är man ju helt klart en kund man vill ska tycka och säga vad som är bra och dåligt i betan. Min åsikt bara 11/06 Föga överraskande med Mantle. BF4 hade ju det, och...well... 11/06 Ett jävla stort JA på den frågan. Iallafall när det gäller spelvärlden. 11/06
Skicka en rättelse