Visceral bjuder in till ytterligare buggjakt innan lanseringen i slutet av oktober.

#Battlefield Hardline-betan, som drog i samband med Electronic Arts presskonferens på E3, är nu avslutad men enligt den officiella bloggen är en ytterligare buggjakt planerad innan släppet den 21 oktober. #Visceral Studios är inte specifika med vad som kommer att erbjudas då men skriver samtidigt att de har fler spellägen att presentera den närmsta tiden.

De lovar också att berätta mer om solokampanjen någon gång i juli. Skaparna av #Dead Space säger sig vilja efterlikna tv-serier i sitt berättande så vi kan nog vänta oss en och annan cliffhanger.

Varför ens göra call of duty skit? Bättre att hålla sig till storslagna slagfält, typ bf1942 fast med nya spelmotorn.. 03/07 Horribelt spel, en mod som bäst. Skulle dem släppa gamemodes med mer långsamt och teambaserat spelsätt(5vs5 och gisslan), som vi såg i R6: Siege, så kanske, men bara kanske, skulle jag fundera på att köpa det. 01/07 Dags att avsätta Karl Magnusson och ersätta honom med någon som har stake nog att säga ifrån.. Karl kollar på när serien förstörs 01/07 Väntar fortfarande på någon slags uppföljare till Swat-serien. Trodde först detta kunde vara något i den andan. Skulle nog kunna vara grymt i Frostbite-motorn! Tycker Battlefield är befogat, det har alltid funnits en riktigt skön känsla i den serien.... 01/07 Kan ni sluta slösa tid på nyheter om detta spelet eftersom ingen kommer köpa det eller ens orka testa betan? 30/06 Problemet är att man vill sluka ur pengarna innan Battlefield 5 kommer. 30/06 Folk hade nog inte gnällt så mycket om spelet släpps som ett dlc eller expansion, istället för en fristående titlel för 50-60€. Sen att säga att dem gjort något nytt är väl att ta i, känns mer som någon gjort en mod till BF4 än ett fristående spel. Fast... 30/06 Varför gnäller ni, de har ju gjort något nytt vem bryr sig om de använder sig av samma motar då själva gameplayet blir annorlunda 30/06 Kan ändå inte låta bli att undra vad EA tycker om att Visceral Games betatestar och håller på så mycket innan release. Går ju helt klart emot deras egna riktlinjer. 30/06 skräp om du frågar mig... 30/06
Skicka en rättelse