#Battlefield Hardline vill ta tjuv och polis-lekarna till nya nivåer, och skulle egentligen lanserats i oktober. Efter community-feedback beslutades det dock att spelet skjuts upp till 2015. I väntan på nästa beta-period får vi hålla tillgodo med trailers som visar upp den explosiva tillvaron i all sin prakt.

Den senaste i raden tar oss till spelläget Hotwire, där både kriminella och poliser kämpar om särskilt utvalda bilar. Därefter blir det vild biljakt och ödeläggelse som går att spana in nedanför.

Grabbar! En Carl Gustav vid 1.22! Ni som gjort lumpen för drygt 10-20 år sen vet vad jag menar :) 21/09 Precis vad jag tänkte! Snacka om en övermilitariserad polis. 21/09 Fast i spelet lär det bara vara idioter som campar under broar med C4. 20/09 Finns nog en grupp med gamers där Hardline passar utmärkt. Klart det är ett "BF" spel, därför måste det andas "Battlefield" men ändå tillföra tillräckligt med nya element för att det ska kännas nytt. Utvecklarna verkar lyssna väldigt mycket på användarn... 19/09 Håller absolut med om att Battlefield inte passar så bra men de har nog "lånat kod" från BF4 så namnet kanske måste vara med pga det. 19/09 Spelet kunde lika gärna heta Super Mario Hardline........ 19/09 Efter betan så ser jag inte alls emot det här spelet, sätter man rörde på sig och hur vapnen betedde sig kändes inte alls som BF4 19/09 En majoritet av spelen på alla topplistor är uppföljare. Det är så enkelt att spel säljer på namnet, och alla utgivare försöker förstås ge sina spel bästa möjliga chans att sälja bra. 19/09 Fy fan föreställ er att det är för 10 år sedan och varken bf3 eller bf4 finns sen visar dom upp det här spelet då hade mitt 12-åriga jag säkert hoppa runt av förtjusning men problemet är just det att det är så mycket bf4 bakom alla nya vapen och fordon... 19/09 Som sagt... Man ska sno pengar, dra iväg i en bil. Men rånarna har inte tänkt igenom allt riktigt, kostnaden för att använda RPG's och miniguns.. Tvivlar på att de går på plus ;) 19/09
Skicka en rättelse