#Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords är med sina 10 år på nacken en rollspelsklassiker som många håller kär. Trots den i sammanhanget anrika åldern har spelet gått och blivit med uppdatering på Steam, och det finns många trevliga nymodigheter att frossa i. Från Steam-sidan:

• 37 achievements to be earned through gameplay
• Steam Cloud saves
• Native widescreen resolution support
• Resolution support up to 4K and 5K
• Support for controllers, including Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, and Playstation 4, along with several others (check the system requirements for details)
• Steam Workshop support! We proudly worked with the Restored Content Mod Team to have their famous TSLRCM up on launch day

5K-upplösningen kan nog glädja en del, likaså Steam Workshop-stödet där den populära Restored Content-modden finns med från dag ett. I samma veva har spelet även lanserats till Mac och Linux.

Tack till Asgan för detta #nyhetstips!
Haha ja, det är intressant när du väl säger det. Å andra sidan så är båda KOTOR spelen ett par spel som har åldrats EXTREMT väl rent grafiskt. Har du hög upplösning och allting maxat på så där är silkeslen kantutjämning så ser spelet inte alls lika gamm... 24/07 Kul att se en uppdatering och att de stöder TSLRCM. Spelade igenom båda för några år sedan, men då blir det väl dags för det igen då! Älskade både 1:an och 2:an men kan hålla med om att storyn var rätt förutsägbar (som de flesta Bioware spelen). Plot... 23/07 Håller med, det slår mig också att nästan alla kommentarer handlar om storys i såväl ettan som tvåan, när nysläppet fokuserar på upplösning/grafik, steamstöd mm. Cred till utvecklarna...? 23/07 Den där plottwisten om huvudkaraktärens identitet var inte överdrivet förutsägbar imo. men resten av spelets story var det. Samtidigt så är det en av mina favoriter när det kommer till big reveals i spel. 23/07 Fantastiska nyheter, då var helgen räddad! 23/07 Har alltid gillat 2an, vill egentligen inte ställa upp dem i någon tävling mot varandra, båda tillför gott! Sen vet jag inte om Kotor1 storyn var så fantastiskt förutsägbar som man vill hävda första gången man spelade det då när det kom en gång i tiden.... 22/07 Ja, det finns även steam workshop stöd där du kan subscriba restoration mod istället för att installera modden på vanliga sättet. • Steam Workshop support! We proudly worked with the Restored Content Mod Team to have their famous TSLRCM up on launch day 22/07 Fungerar Restoration mod med denna patch? 22/07 Lysande! Blir till att installera och kika på redan i kväll. 22/07 Tvåan hade en mycket bättre story. Problemet med tvåan var att spelet tvingades ut av publishern innan det var färdigt. Men om du sätter dig ner och spelar genom tvåan igen med alla restored content moddarna kommer du snabbt finna att tvåan är ett mäste... 22/07
Skicka en rättelse