Delta i Battlerite- och Tekken-turningar eller fira från hemmaplan.

Imorgon blir det fest då 20-årsjubileumet för FZ ska firas av på riktigt och under kvällen kommer det att köras en rad turneringar.

MSI har tagit med sig Stunlock Studios, den svenska utvecklaren bakom indiesuccén #Battlerite. I deras hörna kommer det därför att annordnas en King of The Hill-batalj där det vinnande laget (två personer) får varsitt moderkort (MSI Z170A Gaming Pro Carbon) och ett MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G.

Bandai Namco har även de något att fira då det första #Tekken-spelet fyller lika jämt som FZ. Originalspelet kommer att finnas spelbart under festen men man bjuder även på modernare handgemäng i form av #Tekken 7. Det kommer att anordnas en turnering där spelvalet slumpas och även här kommer vinnarna att belönas.
Anmäl er i deras montrar om ni vill delta i turneringarna.

För er som inte är på plats går det alldeles utmärkt att fira på distans. Vi kommer att streama evenemanget på vår GeeksLive-kanal och för att komma i stämning delar vi också med oss av Spotify-spellistan nedan. Har du förslag på musik som borde finnas med där är du välkommen att tipsa i kommentarerna.

PS. För er som vann biljett men inte bekräftat närvaro enligt mailinstruktionerna har tyvärr tåget gått. Vi ses istället när vi fyller 40.

Skicka en rättelse