När Square Enix i våras sålde danska Hitman-fabriken Io Interactive såg framtiden plötsligt väldigt "shitman" ut. Därför blev många väldigt glada när Io blev indie igen och köpte rättigheterna till Hitman. Bara för en vecka sedan stod det klart att ett nytt spel är under utveckling.

Är du redo att bli potentiellt dubbelt så glad? Två nya spel med allas vår Agent 47 är på gång. Det hävdar Deadline i fotnoten till sin artikel där man säger sig veta att en tv-serie på Hulu också är i pipen. Deadline redogör dock inte för källor så för säkerhets skull ropar vi inte hej ännu. Och vem vet? Det kan ju röra sig om traditionellt Hitman och ett mobilspel. Vi tar det med ro så länge.

Pilotavsnittet till tv-serien, som Deadline redogör betydligt mer för, ska skrivas av Derek Kolstad, mannen bakom John Wick-filmerna. Kolstad kommer vara exekutiv producent tillsammans med Adrian Askarieh och Chuck Gordon. Premiären är satt till 2019 och förhoppningarna är att serien ska bli ett flaggskepp för Hulu. Vi som har mer rimliga förväntningar blir nöjda om serien blir bättre än de ökända filmerna från 2007 och 2015 – men det låter lovande med Kolstad vid rodret.