Cory Barlog är lurig.

Det kanske inte betyder någonting, det kanske betyder... allting? Cory Barlog, God of War-regissören som har planer på fem ytterligare God of Wars, har uppdaterat både profil- och omslagsbild på Twitter inför kvällens Playstation 5-show. Bildernas budskap är svåra att tyda.

Profilbilden föreställer vad som verkar vara närbild på marmor eller granit. Hmm? Omslaget visar överstruken latin, och en snabb Google-sökning visar att det är en så kallad stockbild. Hmm!

Internet och Reddit spekulerar i att vi kanske kan vänta oss ett God of War-avslöjande ikväll. Vem vet? 21:30 ikväll börjar försnacket på FZ, medan huvudakten inleds 22:00. Det har även ryktats löst om Final Fantasy XVI och Silent Hill, men många räknar framför allt med prislapp och datum.

Luringen Cory.

Skicka en rättelse
Marmor eller granit? Det är ju is. igår 09:07 2 och ett halvt år, nerlagd sp-expansion, sjukt mycket skitjobb gjort redan, särskilt streamingmässigt. Hoppas på god of war-gameplay 16/09 God of War är fantastiskt, så en uppföljare tackar man inte nej till! Det hade också varit trevligt med något nytt från Naughty Dog, men det lär nog ta minst ett halvår innan vi får se något nytt från dem. 16/09 Släpp en gratis uppdatering till God of War till PS5 och släpp samtidigt en teaser om 2an som kommer oktober 2021. Goodwill samtidigt som man pushar för det nya. Ska bli riktigt trevligt med detta event ikväll. 16/09 Vore riktig nice! Tveklöst ett av de bästa spelen på Ps4. 16/09 Att de inte skulle göra en uppföljare till ett spel som direkt gav hints om det i slutet + var GOTY + extremt hyllat och sålde väl vore helt klart underligt. Frågan är som sagt inte om uppföljaren kommer utan när. Det har nu gått ett bra tag sedan först... 16/09 Hoppas inte på remaster av PS4 versionen, finns inte så mycket att komma tillbaka till när man redan tagit platinum :/ Det räcker nog med att dom låser upp framerate till till 60/120 och gör spelet till Native 4K genom bakåtkompatibilitet så tror jag... 16/09 Kan de inte bara lätta på locket nu, knapp 2 månader kvar och har min bokning sedan länge. Men nu vill ja se vad vi får till launch, Demon souls ?! :) 16/09 jag väntar mig dock inte ett nytt god of war på minst 2-3 år.... 16/09 Någon form av teaser borde inte vara omöjligt. Det har gått 2,5 år sedan det förra spelet. Det spelet var nästan som en ny IP så en uppföljare borde gå fortare och kunna vara ca 1-2 år bort. 16/09