Japp, visst sjutton har billbil-kun varit farten igen för att läcka nästa månads Playstation Plus-spel. Det gäller alltså de två huvudsakliga spelen som kommer till samtliga tre prenumerationsnivåer, som ska bli tillgängliga från 3 oktober och fram till 7 november.

Först och främst vankas det skräck i The Callisto Protocol, som lite oturligt släpptes i samma veva som Dead Space-remaken och därför fick stå lite i skuggan av det. Försäljningen verkar inte ha blivit tillräckligt bra, och för några dagar sedan fick vi veta att branschveteranen Glen Schofield ska lämna Striking Distance Studios, som han var med och grundade. Med det sagt är det fortfarande ett spel som är helt klart värt att lira igenom, så se till att passa på om du är prenumerant.

Vill man oroa sig över skadedjur och mängden regn istället för muterade mördarmaskiner kan man istället sätta skördetröskan i arbete i Farming Simulator 22. Precis som namnet antyder kretsar det kring virtuellt jordbrukande och rattande av pulshöjande maskiner från riktiga märken, som John Deere och New Holland.

Det finns flera miljöer att välja mellan, och man kan till exempel satsa på en vingård i Frankrike, en djurfarm i Alperna eller en potatisodling i amerikanska mellanvästern.