I dagarna är det 65 år sedan Nazityskland kapitulerade och andra världskriget tog slut i Europa. Ryssland drabbades hårt av kriget och följaktligen har årsdagen uppmärksammats rejält. Och fortsätter att göra så - ryska #1C Company firar freden med att göra onlinedelen av strategispelet #Men of War gratis tillgängligt från i dag till och med den 23 maj.

För att delta plockar du hem spelklienten (1,9 GB, hämtas via denna direktlänk) och registrerar dig, varpå det är fritt fram att segerfira med digitalt krigande.

Det skall släppas en fristående expansion senare i år, med undertitels "Assault squad". Ingen singleplayerstory, men skirmish och nya multiplayerläge. Större fokus på infanteri, nytt squadsystem, omgjort artilleri nya väderefekter, nya fordon och bättre... 12/05 Kul! Jag kommer ihåg hur jag blev fast för Soldiers: Heroes of World War II demot, som jag körde om och om igen och tillslut köpte för att kunna njuta av hela spelet... Sen dess har Faces of War och Men of War varit självklara köp :D. Är det en ny expan... 12/05 nedladdningslänken slutade fungera :( 11/05 Ja spelet är kanon, klart det är komplext interface när det är så avancerat, inget för C&C-barn detta spel. Att spelet laggar online kan jag inte hålla med om, väldigt sällan och spela inte mot folk med 120+ ping?? Blir intressant med nya Men of War som... 11/05 I single-player så kan jag hålla med om att voice-acting och mellansekvenserna är under all kritik. Dock så undrar jag på vilket sätt du tycker interfacen är dåligt, jag har inga problem med den. Det är nästan i grunden samma interface som man har i t.e... 11/05 Voice actingen är tyvärr inte det enda problemet... I grunden är det ett fantastiskt spel, men som sagt suger voice actingen. Mellansekvenserna är värdelösa, interfacet dåligt, squadsystemet fruktansvärt osmidigt. Multiplayermatcher står snart mellan... 11/05 Skämtar du eller? Det är lätt det mest realistiska strategispelet som gjorts speciellt med fysiken och realismen, det ända som som inte är realistiskt är avstånden , för att få ett mer "flow" i gameplayet. Ryssar vet hur man gör riktiga pc spel, tyvärr... 11/05 Ska man få ett mail med nyckeln eller? 11/05 Jag avinstallerade det direkt när körde första uppdraget... Alla som spelat det, eller sett någon spela det, förstår nog varför :) 11/05 Sweet! Synd eller tur att man redan har det, beroende på hur man ser det. Alla borde spela detta underbara spel. 11/05
Skicka en rättelse