Det massiva onlinekrigsspelet #World War II Online: Battleground Europe har fått en massiv uppdatering som moderniserar den gamla trotjänaren, vars första release såg dagens ljus för nio år sedan. Den nya versionen (1.31) uppdaterar spelmotorn så att den fungerar bättre med dagens grafikkort, vi får avnjuta en ny fysikmotor, nya vädereffekter och mycket, mycket annat.

World War II Online kan beskrivas som ett krigs-MMO förlagt till den europeiska delen av andra världskriget. Det är släppt till Windows och Mac och kostar från omkring 10 dollar per månad att spela. En testversion låter dig testa hela spelet gratis i 14 dagar.

Tack till gimpfarfar, Gadjuka för detta #nyhetstips!
WWIIOL aka Battleground Europe har sedan i fredags (10/8-12) Free Play Account. Med FPA får du Rifle och SMG, samt lite annat som jag inte känner till. För att få spawna allt måste man betala. ;-) 12/08 Tog en paus senast de harvade med vädret, men nu funkar det bra tycker jag. Flyger mestadels när jag lirar så värdet påverkade en del. Grafikmotorn har de gjort en hel del med, men att det inte ser så mycket bättre ut är ju för att de måste göra om inne... 08/06 Håller nog med, det räcker med att titta på skärmdumparna så ser man att spelet åldrats något förskräckligt. Körde det här för ett par år sedan och tyckte redan då att det kändes gammalt. Det samt allt trassel med att få alla kontroller att fungera på... 08/06 Jag har som the_o spelat spelet väldigt länge med vissa uppehåll. Jag besämde mig för att testa 1.31 och har enbart lirat en timme eller två nu, men jag tycker fortfarande spelet behöver en Grov dos uppgradering på många plan. Inte minst grafikmotorn,... 08/06 Kul, kanske värt att testa igen då. 08/06 Bästa sim spelet som finns. Har lirat det sen det kom 2001 (tror jag det var) med något års uppehåll nu bara. Gillar man 2a VK, tanks, flygplan, artilleri,skepp eller bara vanligt soldatkrig så är detta spelet för dig. Finns inget liknande alls. (Om man... 08/06 givf screenshots någon, deras sida var bökig på mobilen 08/06 Det var på tiden alltså. Körde det här för ett par månader sedan, och det hade inte ändrats alls sedan jag körde det då det kom ut. -_- 08/06
Skicka en rättelse