#Infinity Ward meddelar att #Modern Warfare 2 fått tillgång till tre nya spellistor till de tre format spelet släppts till. Det är flerspelarläget det gäller, och namnen är Mosh Pit, 3rd Person Team Tactical och Team Deathmatch Express.

 • Mosh Pit
  En mix av olika spellägen i en spellista.
  Spelare: 8-12

 • 3rd Person Team Tactical
  Tredjepersonsperspektiv med Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag och Demolition.
  Spelare: 6-8

 • Team Deathmatch Express
  Team Deathmatch med kortare tid mellan matcherna.
  Spelare: 8-12

Vad tycks om de här tilläggen? Bara du tar det lugnt, om du spelar, säg 17 timmar i streck, kan det vara något som slår slint. Njut med behållning!

Inget lean, men detta lägger de till: " 3rd Person Team Tactical Tredjepersonsperspektiv med Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag och Demolition." 17/11 spela mw1 hur mycket som helst vågar inte köpa 2an för att man kanske blir besviken. konsol kan man inte spela fps på. Fps är menad på dator så är det bara. konsol är för de som vill ha inbyggd aimbot för att kunna spela :P 16/11 Jo, det vill nog de flesta (alla). Men det var just det som IW bestämde att inte skulle finnas i spelet. Du kommer aldrig få välja något själv, du blir bara inslängd i ett random spel. 15/11 När ska man kunna använda bilar då? Annars är det ingen ide att ha "Stopping power Pro" som ska vara mer effektiv mot vehicles 15/11 Angående fuskare, kom ihåg att det faktiskt finns grymt duktiga killar där ute ;) 15/11 Tycker spelet är helt ok. Killcam förstör dock som fan om man vill snajpa eftersom man inte hinner skjuta 2 skott ens innan man har samma idiot som man nyss sköt bakom sig typ :down::(:(:( 15/11 Sorgligt att man ska behöva glädjas åt spel listor, YEY Nu kan vi lira på det här sättet med dessa "parametrar" som vi hade kunnat tweaka precis hur vi själva ville med Dedikerade servrar. Hur som helst är ju spelet i säg helt okej, men IWNET dampade... 15/11 Personligen saknar jag både HQ och S&D i hardcore läge. :( 15/11 Är själv på 45 just nu, 70 som är max? 15/11 Haha, det är en drog. Har spelat under hela helgen är rank 63 nu. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.:O 15/11
Skicka en rättelse