Tre miljoner människor har nu vågat testa sig fram i #Dices reklamfinansierade actionrökare #Battlefield Heroes, meddelar #Electronic Arts. Drygt 50 000 nya spelare går med i slagfältet för varje vecka - ett krig som sammanlagt utkämpats i över 1300 år om man ska sammanräkna alla spelares totala speltid.

För att festa till det släpps nya kartan Sunset Showdown - en solindränkt paradisö som krigsskådeplats, med fokus på en kyrka på en kulle. Tanken är att man ska inta och försvara kyrkan mot det andra laget. För då vinner man.

man får väll testa den nya gratis banan då 20/12 Jag vet inte vad detta är för officiella och inofficiella grafer du hänvisar till. Nej, det sade de inte. Ben Cousins blev felciterad i en artikel. Snittet på $20 var för de som faktiskt hade köpt något. Det har inte slagit dig att det kanske inte finns... 20/12 Har inte spelat det sedan dom införde pengar till det, tyvärr. 20/12 Det är synd att EA förstörde ett spel som hade så mycket potential :( 19/12 Har inte lagt en tanke på att spela sen det började bli avgifter. 19/12 när jag spelade senast iförgår så var det riktigt tomt på dem servarna jag spelade på 19/12 Marginella fördelar ? Alltså visserligen så kan du klara dig bra med sämsta vapnen och knappt några health tonics om du är en skicklig spelare. Men det är sjukt vilken skillnad det blir när du har råd att heala dig själv hela tiden och har bästa über-va... 19/12 Fel, du har sett den "officiella" grafen, den som bara visar 3 dagar. Kolla på en som är lite längre där du ser uppgångarna varje vecka fram tills helgen så får du se en helt annan bild. Första veckan sjönk spelarantalet från 5000 till 4000 (20% drop!)p... 19/12 Dåligt med spelare på servrarna var en tillfällig bieffekt av en ändring i match-making, detta fixades dock efter några dagar. Numera hamnar man nog med största sannolikhet på en full server med folk som ungefär samma level som en själv. 18/12 Nu är ju det inte sant. I statistiken försvann ungefär 15% av spelarna dagen efter prisändringen. Efter två veckor är spelarantalet större än innan prisändringen. Vad gäller free 2 play så har inget ändrats, det kostar fortfarande inget att spela BFH.... 18/12
Skicka en rättelse