Nu lanserats en vit version av MSI:s Creator-serie. MSI P65 Creator 8RF-453NE (White Limited Edition) är en väldig tunn, slimmad och snygg laptop. Datorn är väldigt stilren och den vita färgen är inte bara uppfriskande att se på utan även hjälpsam när det kommer till att se uttagen som befinner sig på sidorna. Datorn är dessutom utrustad med värmeledningsrör på både sidor och bakdel som hjälper datorns fläktar att hålla enheten kyld vid hög belastning. Den är designad för att vara effektiv hos de kreativa datoranvändarna, till exempel fotografer, grafiker och filmredigerare, som kanske ofta får ta sig till olika platser och måste fortsätta kunna skapa innehåll.

Första intryck

Datorn kommer i en snygg och skyddande vit låda av trä. Vid öppning av lådan ligger datorn bekvämt inpackad med tillbehör som broschyrer och laddare till datorn med en ganska bred adapter. Datorenheten är 17,9 mm tunn och har en otroligt låg vikt på 1,8 kg. Efter att ha startat datorn lägger man först märke till skärmen som är en 15,6 tum stor IPS på 144 Hz. Den lyfter fram färgerna och ger en vacker färgupplösning med sin true colorteknologi nära 100% sRGB. Från att ha suttit på min egen skrivardator den mesta tiden de senaste året märks en stor skillnad i skärmkvalité mellan datorenheterna.

Tangentbordet har smidiga knappar som känns bra att skriva på och har även lampor som lyser upp knapparna och gör det lätt att skriva i mörkare omgivning. Touchpaden är skön och smidig att använda och på den finns även en fingeravtryckscanner för enklare inloggning. USB-uttagen med den vita färgen gör det även lätt att snabbt koppla in en datormus utan en massa vändande på USB-sladden.