Andra världskriget rullar vidare online med oförminskad styrka, och det vill att du deltar.

Det massiva onlinekriget #World War II Online: Battleground Europe hakar på free-to-play-trenden och kan testas gratis av den som så vill. Som brukligt finns vissa begränsningar med gratisversionen, nämligen att man inte fritt kan välja utrustning (och den som finns når inte upp till samma kvalitet som betalande spelare har tillgång till), ett premiumkonto kan inte göras om till ett gratiskonto, med mera. Men ett representabelt smakprov av vad fullversionen av det gamla MMO-actionspelet har att erjbuda får du förhoppningsvis.

World War II Online släpptes ursprungligen i juni 2001 och den nuvarande versionen (Battleground Europe) sparkade igång servrarna i november 2005. Vilket betyder att det fiktiva andra världskriget pågått längre än det verkliga.

Men då har man redan ArmA II. Kör det istället! 14/08 www.dayzmod.com <--- inget fördummande skit... Utan hardcore permadeath. 13/08 En länk till ett screenshot med en liten panzarkolumn som förbereder sin attack mot Arlon: http://i.imgur.com/MkAAw.jpg Och här är de på väg in mot Arlon. Stan ligger fortfarande ca 2km bort: http://i.imgur.com/pCpyy.jpg 13/08 "Sedan jag började spela denna simulator 2001 så har det inte handlat så mycket om utrustningen i detta spel, uatn hur du är som spelare. En spelare som har spelat detta ett tag kan utan problem ta kål på moståndare som kommer in i spelet med sitt kredi... 13/08 knappast! vet inte när du spelade sist, men grafiken räcker till. Den är inte fantastisk, men den förstör inte gameplay! Om du tvunget måste ha spel med den "bästa" grafiken så kan du inte spela äldre spel. Du begränsar dig till spel från de närmsta två... 13/08 Vi har en lösning på gång. Anmäl inläggen så städar vi manuellt så fort vi hinner så länge. 13/08 Glömde nämna - WW2 online startade som ett SIM, inte som ett krigsspel. Dvs med fördelarna från en stridsvagn så får du även nackdelarna, dålig sikt, långsamma turrettraverser, olika pansarzoner, dvs den tål mindre stryk bakifrån och uppfrån än från sid... 13/08 @pelson Håller med dig fullständigt. Det finns INGET krigslir som WW2 online / Battleground Europe. Men det är tidskrävande och fruktansvärt svårt. Alla cod/bf kids spelar 1-3 spawns och sen drar de. De har inte en chans i WW2. till whiners - grafiken... 13/08 Låt er inte luras av denna text... "Som brukligt finns vissa begränsningar med gratisversionen, nämligen att man inte fritt kan välja utrustning (och den som finns når inte upp till samma kvalitet som betalande spelare har tillgång till" ... Sedan jag... 13/08 [quote]hahaha detta har aldrig varit bra. Kontrollerna är jätte konstiga och grafiken är jätte ful som får tetris verkar vara i Dx11. Sen håller dom på med ett "nytt" spel.... med nästan exakt samma grafik. Vill man ha WWII så ladda ner forgotten hope... 13/08
Skicka en rättelse