EA och Insomniac har släppt den första trailern från Fuse, ett spel som tycks ta tillvara på det Ratchet-skaparna kan bäst – vapen.

Minns du Overstrike? Det utannonserades i fjol och var #Insomniacs första multiformats-titel (Playstation 3 och Xbox 360). Den första teasern såg ut så här och tokgillades av FZ-läsarna.

Ett år senare har spelet hunnit byta namn till #Fuse men förusättningarna är de samma: actionröj med co-op för upp till fyra spelare. I den purfärska trailern får vi se exempel på några av de kreativa och vansinniga vapnen vi kan vänta oss från skaparna bakom Ratchet & Clank och Resistance. Vad sägs om dem?

[video=12449]

http://www.imagesup.net/dm-1613479177975.png 17/09 Vad vart det jag just såg? För mycket grejer hände på skärmen samtidigt så det var svårt att fatta något... Verkligen en dålig Trailer 17/09 EA=Rape Som vanligt då... Happ, kul att Overstrike, som hade varit en klar förbokning. nu ser ut som skit 16/09 Det verkar som om Insomniac har fått slut på idéer. Det lockade inte alls. 15/09 Fråga dig själv varför.. jo, på grund av EA. 14/09 Jag skulle tippa på att det är ea som ligger bakom det urtråkiga beslutet att ändra om vad som såg ut att bli ett humoristiskt och annorlunda spel till ett generiskt och förutsägbart spel... Suck...ea.... 14/09 Verkar som att folk missade delen där det stod "CGI teaser" under den gamla rullen. Snackar huvudsakligen om folk som kommenterade förra året. 14/09 VAFAN HÄNDE MED DEN PIXAR-TECKNADE STILEN!? Fan vad ledsen jag blir nu. När det hette OverStrike så kändes det som Tom Clancy möter Pixar och mitt intresse var på topp. Här ser karaktärerna riktigt tråkiga ut. 14/09 Från att ha varit en intressant skojig co-op shooter med lite incredibles känsla/humor över det (vilket utvecklaren insomniac är bra på) så har det nu blivit en till generisk mainstream "gritty mature" shooter som självklart är menat ska tilltala CoD/Go... 14/09 Det jag hoppas åtminstonne är att det Co-op som kommer finns är splitscreen Co-op. Är så himla trött på att alla spel till konsoler som har Co-op men inte splitscreen, nä allting ska vara öven nätet/local network. Seriöst konsoler är till för att man... 14/09
Skicka en rättelse