TressFX Hair låter dig se tusentals hårstrån renderas på Lara Crafts huvud i realtid. Dra oss i håret!

Igår skrev vi om att #AMD planerar någon ny till synes hårfager teknologi-uppvisning idag, och borta på officiella bloggen har så nu skett. Som exempel används Lara Croft i kommande #Tomb Raider, ett spel där pc-utgåvan får extra mycket kärlek tack vare DX 11-funktioner, såsom tesselering och ja, TressFX Hair. Det handlar om en helt ny metod för att rendera just hår och du kommer kunna se tusentals hårstrån hänga och flänga från Laras skalp när hon hoppar omkring och ramlar på prylar på den oberäkneliga ön hon blivit skeppsbruten på.

Vi längtar efter att lägga ögonen på teknologin i filmformat, men tills dess kan du beskåda ett antal bilder och få en lite, lite djupare teknologisk förklaring borta på officiella bloggen. Kortfattat handlar det om att varje hårstrå behandlas som en form av "kedja" som enkelt kan påverkas av naturmagi som vind och gravitation. Next-gen-hår är äntligen hair för att stanna. Huruvida detta även kommer användas av AMD-grafikkorten i Playstation 4 och #Microsofts kommande konsol hår framtiden utvisa.

Vet du ens vad begreppet betyder? Att vara PK handlar mer om ställningstagandets motiv, än vad det handlar om vad man tar ställning till. Att ligga i linje med den rådande normen på grund av ren obstinans är inte att vara PK. 28/02 Har endast med PK att göra. 27/02 Ser ut som något som kan bli väldigt intressant! Sen för er ungdomar och barn som inte vet om det, så är du som tjej vältränad har du förmodligen inte speciellt stora bröst, då dessa är fettdepåer. Om ni möts av någon vältränad med stora bröst, är det... 27/02 hahahahahahah http://images.gameru.net/image/direct/e70a931127.png 27/02 Ni kanske skulle sluta fokusera på "bröst", dom flesta kvinnor har inte så mycket hår där... ;) Kul med ny tech för övrigt. Hår ser ofta dött/fastklistrat ut i spel. 27/02 [quote=slartibartfast] Vadfan...det är väl inte små direkt? Ett par helt ok bröst. Måste hon se ut som en barbie docka med 27 silikoninlägg för att vara snygg? Det du sa precis är ungefär som "tits or gtfo" ett uttryck jag bara hört med glimten i ögat... 27/02 Så du tycker att tjejer med mindre bröst är töntiga? det var fan den mest idiotiska kommentar jag sett på länge. jag tycker tjejen är mer naturlig nu och sötare för den delen än tidigare 27/02 Galet läckert. Jag önskar Skyrim hade detta! 26/02 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23246689.jpg 26/02 Dom borde ha lagt in skumpande tuttar med hjälp av physx så vi nvidia användare också får något. 26/02
Skicka en rättelse