Minns ni #Game Dev Tycoon? Spelet går ut på att driva en spelstudio till framgång och rikedom. Utvecklarna #Greenheart Games lade ut en modifierad version av spelet som tankades hem av pirater som inte ville betala. Skillnaden mellan versionerna? När du kommer en bit in i piratversionen och fått din spelstudio på fötter börjar konsumenterna piratkopiera dina spel så du går i konkurs.

Det tyckte folk var kul, vilket placerade spelet i internets rampljus en stund. Tillräckligt länge för att spelet skulle driva genom en framgångsrik kampanj på Steam Greenlight som resulterar i att spelet dyker upp på plattformen nästa vecka.

79 kronor (9 euro) kostar spelet som släpps 29 augusti.

Bara att sätta samma prioritering beroende på genre och du får full pott igenom spelet, är inte så mycket variation på den delen vilket gör spelet rätt tråkigt efter ett par timmar. Grymy roligt i början dock. 25/08 Ja du har rätt i att jag bara har spelat demon. Men från det jag såg och kommer ihåg var det väldigt likt game dev story, pixelgrafik, animationerna, hela processen med spelskapandet. Sen är ju tactical shooters en hel genre. Går inte riktigt att jämnfö... 25/08 Man kanske skall ta och spela själva spelet innan man uttalar sig? *facepalm* Stulit spelet? Sicket fail till trolling. Enligt er så skulle isåfall dagens Tactical Shooters endast vara kopior på Rainbow Six... 25/08 Exakt detta fick mig att sluta spela det... jag hade hur roligt som helst de första timmarna men sen började jag inse hur konstigt det var att det bara gick sämre och sämre... Jag försökte också fatta "realistiska" beslut men insåg sedan att det inte... 25/08 Det som jag ser som den stora bristen i spelet är att man tvingas följa stereotypa osynliga riktlinjer för varje genré. Ett FPS måste ha fokus på typ grafik, gameplay och ljud. Om man fokuserar på AI, berättelse och dialog blir det bottenbetyg. Och så... 25/08 Jag kan rekommendera TotalBiscuits WTF is? på detta. Han tar upp en hel del relevanta aspekter. 25/08 Sarkasm är fånigt och bidrar inte speciellt mycket till en diskussion. Som tidigare nämnt så tycker jag det är bra om folk hade kul med spelet, det har jag aldrig sagt något annat om. 24/08 har spelat detta en massa timmar och det är skoj ett tag, men sen märker man att det inte är särkskilt djupt som man för en synvilla av i början, och att det är satans svårt i early mid game, men super lätt sen hjälper ju inte. Jag vill sitta så många... 24/08 ID software ringde. De krävde att CoD Ghost och battlefield 4 skulle läggas ner och all inkomster från alla FPS-spel gjorda av andra utvecklare skulle betalas in till John Carmacks personliga bank-konto innan måndag. Bara för att något är likt betyder... 24/08 Tips: Vill du verkligen ha en diskussion, kalla inte motparten för idioter. 24/08
Skicka en rättelse