Det har gått sex månader sedan vi pratade om #World of Darkness, som utvecklas av isländska #CCP Games studio i Atlanta. Nu är det dags att få ett litet levnadstecken från mmo-spelet, men det är inget roligt sådant, de har nämligen valt att göra sig av med 15 personer ur teamet.

Hela manövern kallas för "en strategisk justering", vad detta innebär kan vi bara spekulera kring. Det troliga är att det inte handlar om några nyckelpersoner och att de helt enkelt måste dra ner på överflödig personal. Vi hoppas att det kommer lite fler positiva nyheter kring spelet inom kort, och att de 15 olyckliga själarna hittar något annat jobb snabbt.

Typiskt CPP att leverera falska löften. 14/12 Tidigt skede? Pre-production började i 2006. De har hållt på länge med WoD, men stora delar lades nog på hyllan när de färdigställde DUST. Japp, detta tyder nog på att spelet skjuts upp ytterligare... Jag hoppas dock att CCP har folk nog att klara av... 13/12 Det stämmer ju inte heller, det är väl kanske något EVE spelare gärna tror och säger dock. Dom sa ju klart och tydligt för ett par år sen att dom kommer dra ner på prioriteten i WoD för att fokusera mer på EVE. Men att det skulle vara någon sorts låtsas... 12/12 Ajdå, det där var inte alls vad jag ville höra... 12/12 Det här är utan tvekan det spel jag ser mest fram emot. På senaste CCP Fanfest visade dom massa tech och tools ifrån spelet samt lite gameplay bakom stängda dörrar. Det är inte orimligt att tänka sig att dom kommer släppa en riktig gameplay trailer elle... 12/12 Folk undrar varför de ens har presenterat WoD eller ens utvecklar det längre. Svaret är att när de gick samman med white wolf så var ett krav att de skulle utveckla word of darkness, de utvecklar så lite som möjligt just nu och har därför inte brutit... 12/12 Okej :P jag hade för mig att jag hört. Vet att dom flyttar folk mellan teams iaf ^^ 12/12 Jag har för mig att Sony gav dem sjukt mycket pengar för exklusivitet. 12/12 Chris McDonough som är Seinior producer på WoD ser det nog knappast som ett hobbyprojekt. :P Enligt Chris själv så har Reynir Harðarson (chef på CCP) sagt att han kan göra i princip vad han vill "just don't fuck up EvE." So, yea... skulle gissa att de... 12/12 Som Deli säger så var nog knappast Dust någon god investering så de har nog förlorat mycket pengar där. Förstod inte riktigt hur de tänkte där, att släppa ett MMO-likt FPS till en enda konsol, PS3, som dessutom förväntades ersättas av PS4 förhållandevis... 12/12
Skicka en rättelse