Betan av #Battlefield Hardline, som hastigt och lustigt gick av stapeln under årets E3-mässa, har drivit utvecklarna Visceral Games att göra förändringar i spelet. Vilket inte är helt ovanligt när spel testas innan lansering. Baserat på feedback från spelarna har de gjort justeringar som går att läsa i sin helhet på Battlefield-bloggen.

Bland de mest framträdande förändringarna hittar vi 10% ökad hastighet i förflyttningar, inbyggda svagheter på bepansrade fordon och fler fordon med specialförmågor. Detta kan vi förmodligen uppleva när en ny betaperiod för spelet öppnar under hösten.

synd att det totala överpriset förstör. säg till när det kostar 200 lr nedåt 06/07 Battlefield har ju dock aldrig varit en simulator. 05/07 Hur fan blir man 10% snabbare av att hålla i pistolen??? Så jävla retarderat! Jag vet det är ett spel, men om man försöker göra något som ser realistiskt ut så bör man väl följa den tråden rakt igenom!? Tycker utvecklarna ska kitta på sig full stridsmun... 05/07 Det är ju typ helt CoD nu? 04/07 Har du tänkt på att det kanske kan vara en fristående mod? Om du spelade Hardline betan i 10+ timmar så hade du förstått varför så många kallar det för att vara en mod. Antagligen så är det en mod eller så har dom snott allt ifrån BF4 och byggt någontin... 04/07 Din attityd tycker jag är riktigt pinsam, när man inte gillar spelet då ska man inta uttala sin besvikelse. Jag har älskat de tidigare BF spelen och därför blir jag otroligt besviken när jag ser att EA/DICE räcker ut fingret till alla som faktiskt är... 04/07 Bra sätt att döda diskussionen helt. "Ska ni inte köpa det, yttra er inte." 04/07 Jag kan endast tala för mig själv men jag och två vänner har spelat uppemot 30+ timmar utav föregående betan och hade grymt kul. Personligen skulle jag gå så långt i att påstå att BFH är roligare än BF4, av den enkla anledningen att du inte har miljonta... 04/07 Den enda förändring som är intressant förövrigt är en prissänkning till runt en hundring, vilket är ungefär vad jag är villig att betala för en mod. 04/07 Nej nej, han har betalat Copyswede för att få privatkopiera, det är lugnt. 04/07
Skicka en rättelse