Underrättelseinfo: den 28 mars angriper terrorister Las Vegas. Antiterrorstyrkan Rainbow Six kommer sättas in för att stävja hotet. De behöver din hjälp.

Med andra ord - #Rainbow Six: Vegas 2 står för dörren. Vi har fått tag på ett par exemplar till Xbox 360. Ramla över till vår tävlingssida, svara rätt på frågorna och håll tummarna. I potten ligger, förutom sex exemplar av spelet, en t-tröja och en kortblandare. Lycka till!

[v=1798]

lol 17/03 så du säger att du har rätt att spela på en 360 tävling för att du har en annan sorts konsol?? 16/03 Det är ju bara att byta in vinsten och välja en till PS3an istället. 16/03 Alltså jag vet inte om ni har förståt det men anledningen till att folk har så hög gamescore beror mycket också på att utomlands "länder större än sverige" så finns det stora internet dvd/spel uthyrare som tar en fast kostnad per månad på typ 100kr så... 16/03 http://www.youtube.com/watch?v=Xz7_3n7xyDg 12/03 I stort sett alla jag känner som har 360 kör chippat eller flashat och de är vanligtvis lagliga och med hög moral. Svårt att tro att de är de enda som har chippat då. Det roliga är att de knappt spelar på PC så piratade PC spel har de ju inte. 12/03 Skulle vara fint som 30-års present ;) 12/03 Palanor: dock så åker ju ALLA som flashat eller chippat. Man blir aldrig bannad DIREKT, utan när Microsoft gör sina "raids", före julen, påsk m.m. Men man behöver ju inte spela online, tro större skaran av dom som har moddat sin xbox 360 faktiskt spelar... 12/03 Måste alla småbarn komma o gnälla sönder de här bara för de inte har köpt en konsoll det kommer spel till? Nån gång kommer de väl spel till PC och PS3 som är värda att lotta ut o då lär dom väl göra de. Var jävligt glada att de ens har en tävling! 12/03 Om man chippar så blir man bannad, sant. Flashar man DVD läsaren med rätt firmware, då blir man inte bannad om man är försiktig med de releaser som kommer ut. Det kostar ca 500kr att flasha en DVD läsare. Det jag vill säga är att det är nog fruktansvärt... 12/03
Skicka en rättelse