Vi bjuder på ett rafflande gisslandrama i en amerikansk småstadsvilla.

Igår drog ett stängt alfatest av #Rainbow Six: Siege igång, vilket vaksamma personer säkert la märke till på Twitch och Youtube. Nu har vi lagt upp våra första rundor i spelet vilket blev dryga 20 minuter ren gameplay, inspelad på en av våra mastiga gamingriggar från Maxfps.

Notera att spelet är långtifrån klart och vissa texturer saknas. Det gick heller inte att göra några egna grafikinställningar men spelet flöt på bra i 1080p och minst 60 fps på vår hårdvara (se länk för specifikationer).

Är Alphan slut. Det har försvunnit från Uplay men det står ingenting på deras hemsida. 13/04 Calle sa det fanns mute.....vart tusan då? :D 10/04 skit. CoD och Payday gangbangar CS, Dom försöker catera till alla och det vill anpassa det till E-sport, man ska kunna tävla i det. Så ser jag på det. Det här är rainbow six. https://www.youtube.com/watch?v=8yY-qgMCTi8 10/04 Här är min variant, på flygplanet, med planering... https://www.youtube.com/watch?v=oZ9EmNdjQ6M 10/04 Banan när man är på ett flygplan är mycket bättre än den där tråkiga banan i videon. Sedan så måste man ju använda mikrofonerna och hjälpas åt för att höja känslan i spelet. När alla bara springer omkring utan att hjälpas åt så känns det väl som vilket... 09/04 Hoppas du framför detta till utvecklarna. 09/04 Jag är lite delad. Det är många aspekter av spelet som är helt fruktansvärt dåliga och inget som alls borde få dra Rainbow namnet ännu mer i smutsen (än vad Vegas spelen redan gjort). MEN, det finns potential här. Jag gillar verkligen speliden med små... 09/04 Tänkte jag skulle testa lite till nu men som det påpekats innan.. Loading... Loading...Loading. Har inte kommit in i ett game änns och redan tröttnat på att vänta. :P Man får väll trösta sig med att det är Alpha 09/04 Alltså WOW! Tidigare non-dev gameplay fick mig skeptisk, särskilt dom här mini-reviews som folk gjort... men alltså den här gameplay-videon i kombination med att devs har sagt att dom inte kommer göra några drastiska ändringar i spelet.. alltså om dom... 09/04 Som ett Rainbow six fan av de gamla spelen så känns detta för CoD. Ökar dom skadan på alla vapen, tar bort heartbeat skiten och tar bort crosshair så kanske kan de bli bra. 09/04
Skicka en rättelse