#Minecraft är inte direkt känt för sitt tunga manus och målande personporträtt. Istället är det spelarna själva som skapar berättelsen i de världar de bygger. Därför var det många som undrade hur det skulle sluta när #Telltale Games utannonserade det handlingstunga #Minecraft: Story Mode. Nu vet vi mer.

Skådespelaren och komikern Patton Oswalt spelar protagonisten Jesse, som tillsammans med sina vänner behöver hitta The Order of the Stone för att rädda världen från undergång. I klassisk Telltale-anda är äventyret indelat i fem delar och innehåller valmöjligheter med konsekvenser. Första trailern ser ni nedanför.

Flopp. Minecraft hypen börjar att stanna av. 07/07 Detta spel verkar ju såklart vara inriktad till den yngre generation som är under 15 år. "everyone is running away, but not you!" sååå episkt! 06/07 Allt Telltale rör vid blir till guld kommer slänga pengar på skärmen tills spelet släpps. 05/07 Precis så jag tänkte göra med detta. Ångrar inte att jag köpte de andra TT spelen när de släpptes, TT minecraft kan kvitta. 05/07 Här tog vi minsann i från tårna! 05/07 Undrar vad dom har för personalomsättning = undrar om det är kul att jobba med dom där licens-storry spelen öht. 05/07 ser ut precis samma stil som alla dessa miljoner animerade minecraft videos som finns på youtube. Det går som inte att göra minecraft annorlunda när man ska följa minecraft blockiga stil :) 05/07 Inget som lockar den här gången. Men det är nog mest för att jag inte är särskilt intresserad av Minecraft. Skulle det få hyggliga recensioner så kan det ju vara värt en titt ändå. I så fall plockar jag upp det senare någon gång, när alla episoderna är... 05/07 Motorn behöver väl inte betyda enbart det visuella? Jag menar overall, den är ju o-optimerad och laggig. Och den gör inget krävande överhuvudtaget. Kanske borde se över den ist för att massproducera olika IPs. 05/07 Jag har köpt både Wolf Among us och första säsongen av Walking Dead på rea. Gillade dem båda två, så det är ser kul ut också. Men jag köper aldrig episodspel innan alla avsnitt är släppta. Finns så mycket annat att spela än ofärdiga spel. 05/07
Skicka en rättelse