#Mojang har valt en regissör för den kommande filmen om #Minecraft. Detta meddelar företaget i ett kortfattat inlägg. Rob McElhenney (bilden ovan) är mannen som ska styra skutan framöver. Han är dock mest känd som skådespelare, och då främst från tv-serien It's Always Sunny in Philadelphia där han också jobbat som manusförfattare.

Vi vet inte exakt när filmen dyker upp på bioduken, men det lär hur som helst dröja. Den som vill ha lite matigare story till sitt Minecraft-nötande kan istället rikta blicken mot #Telltale Games #Minecraft: Story Mode som ska släppas senare i år.

Om man har sett alla avsnitt av It's always sunny in Philadelphia som jag har. Så blir man väldigt förvånad när hans namn kommer upp som regissör till en barn/familje(?) film. Den serien är långt ifrån barnvänlig om man säger så. Men han måste ha väl... 22/07 It's always sunny in Philadelphia är ju världens roligaste serie. Dock undrar jag vad fan han ska göra med denna filmen? 22/07 Låter som en kul film för barn på 1-4 år. Tror knappast nån över den åldern ens kommer orka pirata och se en sån skapelse gratis :D 22/07 Dödligt Vapen 7 kommer alltså att utspela sig i Minecraft-universumet! 22/07 Vet skaparna inte vad som gör en bra film är det dödföttdödfött från början. Spelar ingen roll hur mycket skaparna har spelat minecraft, massa referenser för fans kommer inte bli en bra film. Det är olika medium! Lego filmen blev så pass bra för att reg... 22/07 "I dunno, could be cool". (obskyr sunny-referens) 22/07 Det är en bra poäng faktiskt. Om skaparna av filmen vet vad Minecraft är och vad som hade gjort en bra Minecraft-film istället för en bra film, så kan det bli väldigt coolt. Skillnaden jag försöker göra mellan en bra Minecraft-film och en bra film hitta... 22/07 starring jean claude van dam 22/07 Får dom bra CGI så är jag game. Eller så gör dom som Super Mario brothers och gör den traditionellt sätt där vuxna män bygger hus med klossar och slåss emot skelett med pilbågar. 22/07 Tror nog den bli bra faktiskt. 22/07
Skicka en rättelse