Wii U har inte något större problem med generell spelkvalitet – titlar som #Splatoon, #Super Mario Maker och #Super Smash Bros. for Wii U har under året fått fina betyg från FZ:as #Nintendo-guru Fredrik Eriksson. Problemet är snarare att det dröjer ganska länge mellan spelen, och med förseningar på både #The Legend of Zelda: Wii U och #Star Fox Zero finns det inte jättemycket att se fram emot på Wii U-fronten inför julhandeln.

Gillar du rollspel av japanskt snitt kan frälsningen dock komma att levereras i form av #Xenoblade Chronicles X som släpps den 4 december. Det utlovas en stor, öppen värld att utforska, samt stora robotar som spöar på varandra. Och något om en tentakel-alien som letar efter trubbel. Lär dig mer i klippet nedan.

Pillrandet på tuttkvinnan? Om du endast funderar på att pillra på "tuttkvinnan" så är det nog du som inte har full kontroll på dig själv ;) själv ska jag pillra på knapparna på kontrollern istället. 16/11 Som du säger, jag kommer inte bry mig och avstår från köp. ;) Ha så kul med pillandet på tuttkvinnan ^^ 15/11 Allt ser tufft ut förutom striderna. Lär nog bli ett köp iaf. Jag är en sucker för mecha serier och spel. 15/11 Precis som med porr så är det valfritt att ta del av det. Om du tycker att storyn verkar "meh" så går du ju ändå inte miste om något, så varför ens orka bry sig? Japan har en väldigt säregen kvinnosyn, så att man reagerar som du gör över att ännu ett... 15/11 https://www.youtube.com/embed/Qh2sWSVRrmo 15/11 Är det ingen som tänker på barnen? 15/11 Åh nej, tuttar och overkliga utstyrslar i spel. Det är verkligen hemskt. :( 15/11 Tänkte likdant, haha, här kommer skrev-hjälten typ. Varit lite sugen på detta, men tror inte det är för mig, verkar vara för mycket pill i menyer och siffror som hindrar upplevelsen. Ser episkt ut, men får lite för mycket Excel-känsla emellanåt hehe.... 15/11 Orkade titta tills tuttkvinnan i halvbikini kom fram.. *facepalm* När ska dylika spel komma bort från gubbsjukan och börja skapa lite mer verklighetstrogna kläder och rustningar? Finns gott om spel från 90-talet som gör så mycket rätt, och ändå fortsätt... 15/11 Dat trailer, har varit lite skeptisk till detta spel tidigare. Efter detta blir det nog en jul med Xenoblade ändå! 15/11
Skicka en rättelse