Förr i tiden var shooters av den snabba sorten standard i genren. Nu är de på väg tillbaka i full fart med spel som #Unreal Tournament och #Lawbreakers. #Id Software vill inte vara sämre, så i maj släpper de ett sprillans nytt #Doom.

I slutet av månaden är det dags för multiplayer-beta för alla de som förbokade #Wolfenstein: The New Order. Detta uppmärksammas med ett pärlband trailers. Vi har bland annat kunnat spana in olika kartor och köttiga spellägen. Nu är det dags att stifta närmare bekantskap med några av de demoner som vi kan ta kontrollen över under matchernas gång, samt några av de vapen vi utplånar varandra med.

Det är rätt vettigt att klaga när saker är fel. 26/03 Du minns fel. Du har nostalgi brillorna på. Man spelade som mest 5v5 i tdm ctf och CA 26/03 det är väl bra att det inte är som första spelet,, jag menar hur gammalt är inte det?,, vill man ha känslan/upplevelsen ffrån ett antikt spel år 2016 så får man ta och hålla sig till det spelet istället tror jag (aldrig fel med lite retro) tex zelda 3,... 26/03 är det bara jag som får lite känslan av Halo på extremt mycket anabolic steroids när man ser klipp från multiplayer i kommande DOOM?.. den känslan försvinner säkert när man väl sitter och spelar och får en ordentlig uppfattning,... ser iaf ut att vara... 26/03 Vad hade du föreställt dig då? Jag växte upp med originalet (16 bitar med sprites) och förutom konceptet är det väldigt lite som jag skulle vilja ha med i ett nytt spel. Gillar man retro så finns det gott om andra alternativ. 25/03 Alltid nån bitter jävel som ska klaga på allt! 25/03 Jag är uppvuxen med doom 1 och 2 och ser fram emot detta. Så dra inte förhastade slutsatser mot folk, fler som till och med är äldre ser fram emot detta också. Detta verkar förhålla sig bättre till hur ettan och tvåan är med dock några små twister gälla... 25/03 Ser riktigt fett ut!!! 25/03 Om det inte går att ändra sin fov så blir det inget köp för min del. Orka sitta och spela med 60 fov lol. 25/03 Alla nyckelpersoner har lämnat iD så jag tror inte att något kommer att bli som förr. Det hindrar ju inte att de lyckas bra med något nytt. :) Carmack jobbar förresten på Oculus numera och utvecklar mjukvara för VR. :) 24/03
Skicka en rättelse