Gratis om du äger vissa versioner på pc.

Det blev inget The Elder Scrolls VI under #Bethesdas E3-presskonferens i natt. Istället avtäcktes, som väntat, en grafiskt förbättrad version av åldringen #Skyrim.

Namnet är #The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, och det ger dig möjlighet att lira det svårt hyllade fantasyrollspelet på Playstation 4, Xbox One och pc. Konsolversionerna får stöd för moddar, och om du äger spelet och alla addons på pc, alternativt Legendary Ediiton på Steam, får du Special Edition som gratis uppdatering.

Filmen nedan visar skillnaderna i utseende mellan PS3/Xbox 360 och PS4/Xbox One.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition släpps till pc, PS4 och Xbox One den 28 oktober.

Det är verkligen inte Havoc som lurar här, det är sätter Creation Engine är uppbyggd. 60fps är det som dom har utvecklat sina spel i "Bethesda that is" Kollar man på t.ex. Skyrim eller fallout 4 till pc, när du går över 60fps så börjar det spöka... själ... 19/06 Då borde du hitta lite bättre källor, det finns inget i Creation Engine förutom Havok fysikmotorn som inte fungerar(/fungerar rätt) i över 60 FPS, 80-90 är en sweet spot för när fysik fungerar och att man ska få så smooth gameplay som möjligt. Jag har... 19/06 kanske du ska skriva upp det med och inte bara ha förhoppningatt folk ska förstå men dock så gnällde du ändå att du tyckte det var onödigt att folk ska behöva köpa detta igen om dom spelat det på pc redan så det motsäger ju det du förklarade för mig 15/06 skyrim var helt klart värt spela när det först släpptes med :) 15/06 Försökt spelat Skyrim många gånger till Windows, men tröttnat av olika anledningar. Detta blir då för mig en möjlighet att ge spelet en riktig chans då jag hellre spelar på PlayStation 4 än dator, även om jag har en dator som skulle klara spelet på max... 15/06 Spelat Oblivion men icke skyrim. Kanske dags nu iom denna version. 15/06 Det är fakta att spelet går snabbare över 60 fps, även om du inte märker det själv, vissa säger att Fallout 4 funkar fint i 120 fps utan fysik fel. Men det är fortfarande dubbelt så snabbare än vad motorn hade först blivit programmerad för. 14/06 Vadan all denna kritik? =/ Är ju typ den bästa rpg upplevelsen sedan ocarina of time, gör ju inte ont att det äntligen hittat sin väg till ps4 med lite uppdaterad grafik! Solklart köp, hamnar högst upp i vitrinen hemmavid! =D 14/06 Intressant, för jag spelade det från början till slut utan ett problem i 90 FPS, över det så fick jag problemet att alla fysik-objekt fick eget liv så fort jag gick in i ett hus, men jag drömde väl då? 14/06 Nu menade jag förstås bara Xbox One och PS4'an. På dessa maskiner måste man köpa spelet igen även fast man äger det sedan tidigare på Xbox 360 elr PS3. Onödigt otrevlig ton föressten. 13/06
Skicka en rättelse