"Gamers ska aldrig tvingas köpa samma spel två gånger"

Det har rapporterats om att stora problem med Xbox One-versionen ligger bakom Cyberpunk 2077-förseningen från april till september. Huruvida detta är sant eller ej låter vi vara osagt, men några problem med att uppgradera spelet från Xbox One till Xbox Series X blir det i alla fall inte.

Xbox-gänget tweetar om "nästa generations kompatibilitet", och CD Projekt Red hoppar snabbt på tåget. "Gamers ska aldrig tvingas köpa samma spel två gånger", och bekräftar att ägare av Cyberpunk 2077 kommer att få en kostnadsfri Xbox Series X när en sådan är redo för lansering.

Xbox One Series X lanseras lagom till jul. Kanske gäller det även Cyberpunk 2077 till konsolen?

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ser ut som en trevlig fuktion för de som har Xbox. Hoppas på något liknande till PS5, men om det inte sker så har jag tillräckligt med pengar över för att köpa mina favoritspel till fler än ett format. Har inget emot att gynna vissa företag. 27/02 "...ägare av Cyberpunk 2077 kommer att få en kostnadsfri Xbox Series X". Låter som ett riktigt jävla pang-erbjudande! 25/02 *Käkar popcorn* Vad handlade artikeln om nu igen? 😁 25/02 Rensat en del inlägg i tråden. Håll er gärna till ämnet och håll bråk borta från forumet, tack. 25/02 Ja just ja... Blandade ihop med det dära multisleep grejen. Att inte behöva köpa samma spel flera gånger är bara hemmåt. Köpte själv gtav till både ps3 och 4. Dock inte på release till denna generation. Väntade tills man fick det för halva priset 25/02 Det är väl lite mer att man ska slippa köpa samma spel flera gånger. Jag köpte tex GTAV till 360, One och sen PC. Sistnämnda pga hittade extremt billigt. Men hade gärna sluppit det. 25/02 Låter som ett mycket utmärkt tillskott. Inget för mig dock då jag alltid försöker fokusera på ett spel i gången men förstår gott och väl att det är en utmärkt funktion för många 25/02 Håller med, jag diskuterar mycket hellre funktionen än vad någon tycker om ett inlägg jag gjorde 2014. Vad tycker du om smart delivery? 25/02 suck 25/02 Ni kanske borde hållit er till ert fanboykrig på Gamereactor? Ser inte vitsen med att ni ska förpesta även denna sida med tramset. 25/02