Obsidians stora lilla spel verkar lika överraskande som en fluga i morgonkaffet.

När Obsidian först visade upp Grounded var det många som höjde ett skeptiskt ögonbryn, varför skulle de anrika rollspelsmakarna göra ett överlevnadsspel med lätt juvenil framtoning?

Men, redan efter de första tekniska testerna märkte vi att de som testat faktiskt var positivt överraskade och nu när spelet är släppt i Early Access på Steam och Game Pass verkar lovorden fortsätta. Obsidian meddelar dessutom att det fått över en miljon spelare på bara två dagar.

Skicka en rättelse
har gamepass skulle aldrig rekommendera spelet såhär tidigt skede då det är alldeles för lite att göra just nu. Och komma till slutet där du gjort allt tar dig ca 4 timmar om ens det(om du spelat andra liknande spel ark/rust m.m) 03/08 Nej visst.. Menar bara att en miljon inte är så imponerande för något som är gratis osv. 03/08 Bara för att det är gratis så verkar det nog inte intressant för alla. 03/08 10 miljoner kunder har fått tillgång till grounded på bara en minut! 03/08 Det är riktigt mysigt! Nu är det ju early access och inte något färdigt, fullstort spel så mer content och uppdateringar kommer ju efterhand det är ju liksom så det fungerar... Den 27/8 kommer nästa stora update. Riktig rivstart av Obsidian! Ska bli kul... 03/08 Det ligger ju inte direkt i obsidians intresse att vända någon statistik åt fel håll för dom. Det vore ju rejält korkat😉 03/08 Jo, går väl att vända till få av alla PC-spelare och få av spelare öht. Men det gör man ju inte. ;) 03/08 Väldigt lite content och redan trött på kartan. 03/08 Det är roligt. Men spindlar (Wolf sprider) är inge kul. Och jag hoppas att couch-co-op kommer snabbt som attans. AI medspelare skulle också vara mycket bra. 03/08 Jo absolut, det säljer nog absolut bra på steam, verkar ha bra reviews också. Speciellt bra då det är ett litet team och utan tvekan gått med vinst bara på det. Men siffror är väl lite intressanta, jag kan vända på dessa och köra något med "endast 5-10%... 03/08