Vad ska dessa fyra sekunder betyda?

Ryktena kring en remaster på Battlefield 3 drog igång i somras och redan då var Dice-anställda lagom kryptiska i sin respons. När nu det officiella Twitter-kontot för varumärket släpper ett fyra sekunders klipp från singleplayerkampanjen, på födelsedagen för hela spelserien, är det svårt att inte se det som någon form av bekräftelse på att något är på gång.

Det var som bekant Battlefield 1942 som fyllde år igår och det hade varit mest rimligt att uppmärksamma det på något sätt. Istället valde man alltså nio år gamla Battlefield 3, som det redan florerar rykten kring. Enligt dessa obekräftade uppgifter är planen att släppa denna remaster i samband med en reguljär stor Battlefield-release, såsom Activision gjorde med Modern Warfare.

Skicka en rättelse
@Prixm: kan bara instämma. 13/09 Som sagt så känns inte en BF3-remake jättespännande. BF3 och BF4 var ju i princip samma spel. En BF2-remake däremot, ojojoj. Inget senare Battlefield har haft i närheten så bra uppsättning kartor sett till helheten. Tänk att få panga sönder Mashtuur Cit... 12/09 Där kan fu ta bort blåfiltret och kalla de remasterd xd 12/09 Likt många andra förstår jag inte vitsen med att remastra ett så pass vackert spel som BF3 fortfarande är... Så jävla mycket har inte hänt rent grafiskt sedan dess. 12/09 Menade att BFV och HLL båda är WW2 och jag får min WW2-fix i HLL. Ingen mer jämförelse än så. :D 11/09 Bf3 var det sista jag tyckte var riktigt bra, bf2 fortfarande min favorit med hästlängder. Men...bf3 är fortfarande ett modernt spel och verkligen inte gammalt nog att behöva göras om...känns verkligen svagt om det är vad som kommer. Bf2142 tack! Edit:... 11/09 Jag spelade BC för bara en liten tid sedan, blev förvånad över hur många servers som var uppe och antalet spelare. Men efter en 10 minuter märkte jag att (för min del) spelet inte direkt åldrats väl. Tyvärr. Men remastered version kanske hade funkat :) 11/09 Såg bara möjligheter som stängdes med trean, och att man bara försökte kopiera Call of Duty istället för att behålla Battlefield-andan. Men ja, smaken är som... :P 11/09 Håller inte med. BF3 var hela anledningen till att jag köpte en gaming-pc övht. Likaså 4-5 polare gjorde samma grej. Sen dess har vi lirat på PC i stort sett :) Körde lite 2142 men tyckte det var sådär. Trean öppnade ju upp helt andra möjligheter. Men... 11/09 Hur okompetenta är dice engentligen 😁 I nyhetsbilden där det står hotel, står också hotel på arabiska ovanför, fast skrivet åt fel håll och ej korrekt skrivet heller för den delen.. 11/09