FZ ger, i samarbete med Xbox, dig och en kompis chansen att flyga ner till och besöka Gamescom, Europas gigantiska spelmässa som på allvar sparkar igång spelhösten.

Uppdatering: tävlingen är avgjord och vinnaren korad!

Sommaren är kort och Gamescom närmar sig med stormsteg. I augusti kommer gamers och speljournalister att vallfärda till Köln för att förkovra sig i höstens och framtidens storspel. I år kan du själv vara med om den gigantiska festen. Tillsammans med Xbox ger FZ dig och en god vän chansen att flyga ner till Tyskland och besöka mässan. I prispotten ligger följande:

  • Flyg från Sverige till Köln, tur och retur

  • Hotellboende mellan 11 och 15 augusti

  • Inträde till spelmässan Gamescom

  • VIP-behandling av Xbox-teamet

VIP-behandling innebär inbjudningar till olika Xbox-event, andra tredjepartsevents, VIP-access till Xbox-båset med mera. Resan är alltså till för er som tycker om spel samt att bli rejält bortskämda. Och vem gör inte det? Kravet är att du och din medresande vän är 18 år fyllda, att era kalendrar är tomma mellan den 11 och 15 augusti och att du svarar rätt på tre frågor.

Dessutom vill vi ha en motivering till varför just du förtjänar att åka. Vad gör dig till ett särdeles stort Xbox-fan? Har du en maffig spelsamling? Ligger du och kramar en Master Chief-docka i naturlig storlek om natten? Motivera med några väl valda ord om vad som gör dig till den Xbox-fantast som förtjänar en lyxig Xbox-resa till Gamescom.

Du har till och med söndag den här veckan på dig. Lycka till!

Skicka en rättelse