Xbox 360 och Playstation 3 får varsin unik trailer när Square Enix visar upp sitt kommande rollspel.

Två Tokyo Game Show-trailers från #Square Enix kommande #Final Fantasy XIII-2 har dykt upp i FZ:s filmarkiv. Spelet är – som den något klumpiga titeln antyder – en direkt uppföljare till #Final Fantasy XIII, på samma vis som X-2 en gång i tiden följde upp X. Den tredje februari har äventyret premiär, som bekant.

Eftersom Final Fantasy XIII-2 släpps till både Xbox 360 och Playstation 3 så har de olika formaten fått varsin unik trailer. En varning för rädda världen-floskler, ostig musik och Tetsuya Nomura är på sin plats för den som behagar titta.

Xbox 360-trailern
[video=9788]

Playstation 3-trailern
[video=9790]

Typhor: Hm, om det gäller grejer från just Two Worlds 2-recensionen så kan jag tyvärr inte svara på det. Det bästa är i sådana fall om du kontaktar artikelskribenten, eller någon av mina redaktörer Tomas (http://www.fz.se/medlem/tompa) eller Calle (http... 21/09 Suck... jag har ju inte orkat spela igenom det första FF XIII ännu... 21/09 Nu tänkte ju inte jag på romerska siffror utan på recensionen av TW2 som gjorde sitt bästa för att inte framstå som professionell. "och varför måste alla kvinnor visa magen och ha rejält med urringning?" Då jag spelade spelet hade ungefär 2-3 kvinnor... 21/09 Kyuss? Hörde jag rätt när han sa "Give it up Kyuss?" Vore ju rätt ballt om spelets antagonist heter så. Blir hur som helst inte speciellt lockad att skaffa spelet av dess trailers. Verkar bli nästan lika cheesy som FFX-2 som var en ren katastrof. Lite... 21/09 Katastrof! 20/09 .. och du dubbelpostar med! MODERATOR!!!! banna den *!!*##! :P just kidding, please don't kill me 20/09 Satan, Diablo har ju också romerska siffror. My point is moot, I am error. Fail, etc. :( 20/09 Åh, ja. Vi på FZ totalsågar allt med romerska siffror eftersom det är så sjukt jobbigt att leka "räkna streck"-leken. Däremot hyllar vi spel med korta, enkla och koncisa namn som "Doom", "Battlefield" och "Diablo" eftersom de är lättförståeliga och rakt... 20/09 Förväntar mig en sågande recension av detta spel då FZ tycks döma spelen efter dess namn *host*Two World 2 *host* 20/09
Skicka en rättelse